Udstyr til varebilen – gjort nemmere

Hos SmartVan er det nemmere at få overblik over, hvad der fås af udstyr til de enkelte varebiler.
Hos SmartVan kan man klikke sig til et overblik over udstyrsmulighederne til sin varebil. Pressefoto.
Hos SmartVan kan man klikke sig til et overblik over udstyrsmulighederne til sin varebil. Pressefoto.

Udstyrs-junglen til biler vokser og vokser. Det gælder også for varebiler. Det er svært – for ikke at sige umuligt – at skaffe sig overblik over, hvad man kan få af udstyr, og hvad der passer til ens varebil.

Hos virksomheden SmartVan har man forsøgt at gøre det lidt nemmere for kunderne med et system, hvor man på websitet kan klikke sig frem til et overblik.

Det fungerer på den måde, at man enten indtaster nummerpladen eller indtaster varebilens mærke, model, årgang, længde og højde. Når det er gjort, får man opstillet alt det udstyr, som virksomheden har i sit katalog og som passer til ens varebil.

– Vi har rigtig gode erfaringer med dette system, som vi har kørt med i nogle år, siger Simon Nielsen fra SmartVan.

Blandt andre har også thansen et lignende system. Det retter sig dog mest mod personbiler, men der er også et udvalg til varebiler.

– Men vi er nok det eneste danske firma, som har et system, der fuldt ud koncentrerer sig om udstyr til varebiler, påpeger Simon Nielsen.

SmartVan fører udstyr til alle varevognsmærker og har et samarbejde med forhandlere over hele Danmark, der tilsammen repræsenterer alle mærker. Desuden har SmartVan et samarbejde med danske importører af mærker som Citroën, Peugeot, Opel, VW, Toyota og MAN.

Alle kan bestille udstyr – private som virksomheder – og der sendes fra dag til dag.

Da SmartVan kun er en handelsvirksomhed, kan der dog ikke tilbydes montering.

Relateret indhold