Stor fremgang for Bravida

Kvartalsregnskabet viser gode og stabile takter, og den udvikling forventes ifølge den administrerende direktør at fortsætte.
Administrerende direktør i Bravida Danmark, Bent Andersen (til højre) kan med tilfredshed se en stabil vækst afspejlet i seneste kvartalsregnskab. Foto: Bravida Danmark.
Administrerende direktør i Bravida Danmark, Bent Andersen (til højre) kan med tilfredshed se en stabil vækst afspejlet i seneste kvartalsregnskab. Foto: Bravida Danmark.

Bravida Danmark øgede omsætningen med 23 % til 405 mio. kroner i 1. kvartal 2015 mod 330 mio. kroner i 1. kvartal sidste år.

Stigningen i omsætningen relaterer sig blandt andet til Bravidas engagement i flere store installationsprojekter på sygehuse, uddannelsesinstitutioner og infrastrukturprojekter.

Vi forventer, at den gode udvikling fortsætter, og derfor arbejder vi fokuseret på at tiltrække endnu flere dygtige medarbejdere.

Adm. direktør Bent Andersen Bravida Danmark

11 % flere ansatte

Driftsresultatet for perioden blev på 19 mio. kroner mod 16 mio. kroner i samme kvartal 2014, hvilket betyder, at driftsmarginen steg til 4,9 procent for perioden (4,8 procent i 1. kvartal 2014). Ordrebeholdningen steg til 1.099 mio. kroner fra 1.081 mio. kroner i 1. kvartal 2014. I ordrebeholdningen indgår en række store projekter, som løber over flere år.

Det gennemsnitlige antal medarbejdere i perioden steg fra 1.226 sidste år til 1.357 i år. Det er en stigning på 11 procent, som skal forklares med den store ordreindgang, som Bravida Danmark har oplevet igennem de seneste 18 måneder.

– Den gode udvikling er resultatet af et langsigtet og målrettet arbejde med at styrke lønsomheden, effektiviteten og kompetencerne i Bravida. Samtidig er den drevet af de store projekter, Bravida er involveret i landet over. Vi forventer, at den gode udvikling fortsætter, og derfor arbejder vi fokuseret på at tiltrække endnu flere dygtige medarbejdere, siger administrerende direktør i Bravida Danmark, Bent Andersen.

Relateret indhold