Mere end 27.000 til fagmesse

Byggeri 14 er veloverstået, og med et fint fremmøde er der stor tilfredshed blandt arrangørerne.
Mere end 27.000 besøgte Byggeri 14 i Fredericia i sidste uge. Foto: Danske Byggecentre.
Mere end 27.000 besøgte Byggeri 14 i Fredericia i sidste uge. Foto: Danske Byggecentre.

På forhånd havde adm. direktør for Danske Byggecentre, Palle Thomsen, overfor Dagens Byggeri luftet sin forventning om mellem 25.000 og 30.000 besøgende til årets store fagmesse, Byggeri 14, der fandt sted gennem fire dage i sidste uge.

Og det kom til at holde stik, for resultatet blev, at hele 27.149 fagfolk besøgte messen. Arrangørerne, udstillerne og de besøgende melder om en succesrig messe. Det giver tiltrængt optimisme i en branche, som ellers har haft det svært.

– Byggeri 14 har været en kæmpe succes, og opbakningen til messen har været fantastisk. Der skal lyde en stor tak til alle udstillerne for deres enorme stykke arbejde. Standene har haft et utroligt højt niveau, og der har været masser af ros fra de besøgende. Det giver tro på et godt år for byggeriet, siger Palle Thomsen.

Stor interesse

En af de virksomheder, der har kunnet mærke travlheden ved standene er Knauf A/S, som blandt andet leverer gipsbaserede akustiske lofter og vægsystemer.

– Vi har fra første dag mærket stor interesse fra de mange besøgende for de produkter, som vi har haft med på Byggeri 14. Messen er en rigtig god platform for at skabe værdifulde kontakter og få præsenteret vores nyheder for håndværksmesteren og trælasten. Jeg tør godt allerede nu love, at vi vender tilbage på messen i 2016, lyder det i en pressemeddelelse fra salgsdirektør Kim Dahl, Knauf A/S.

Også Velux, som blandt andet producerer og sælger ovenlysvinduer, har haft en succesrig uge.

– Det er gået over al forventning, og vi har haft flere besøgende forbi vores stand end tidligere år. Der har bl.a. været mange positive tilbagemeldinger på vores nye og innovative ovenlysmoduler til huse med flade tage. Det tyder på et spirende og travlt forår, siger adm. direktør Jesper Salskov, VELUX Danmark A/S.

Relateret indhold