Carsten Koch ny formand i NærHeden

Den tidligere skatteminister afløser Mads Lebech fra 1. juni.
Tidligere skatteminister Carsten Koch bliver ny bestyrelsesformand i NærHeden P/S. Pressefoto.
Tidligere skatteminister Carsten Koch bliver ny bestyrelsesformand i NærHeden P/S. Pressefoto.

Carsten Koch bliver ny formand for Nærheden, selskabet bag udviklingen af 65 hektar ny by syd for Hedehusene. Hermed afløser han Mads Lebech, der har valgt at træde ud af NærHedens bestyrelse på grund af nye ansvarsområder i andre bestyrelser.

Den tidligere skatteminister og direktør i Lønmodtagernes Dyrtidsfond og nuværende bestyrelsesformand i byudviklingsselskaberne FredericiaC og By & Havn, ser frem til at sætte sig i stolen:

Udviklingen af NærHeden befinder sig i en afgørende fase, hvor mange store beslutninger skal træffes inden vi senere på året kan vedtage en overordnet udviklingsplan.

Carsten Koch Ny formand for NærHeden P/S

– Udviklingen af NærHeden befinder sig i en afgørende fase, hvor mange store beslutninger skal træffes inden vi senere på året kan vedtage en overordnet udviklingsplan for den nye bydel. Der er allerede gjort et stort og kompetent stykke arbejde, og jeg ser frem til at bidrage til at føre de høje ambitioner ud i livet, siger den nye bestyrelsesformand.

Først skole og hal

Noget af det første byggeri i den nye bydel bliver en visionær skole og en ny hal til springgymnastik. Størstedelen af byggeretterne i NærHeden vil dog blive solgt med henblik på byggeri af tætte lave energirigtige boliger.

I Indretningen af byen lægges der stor vægt på, at beboerne skal have nemt ved at komme rundt, møde hinanden og være aktive i by og landskab. De første beboere kan flytte ind om et par år.

Relateret indhold