Brødrene Dahl flytter Aarhus-butik tættere på centrum

Brødrene Dahl rykker sin hovedbutik på Møllevangs Allé i Aarhus til en mere central placering i Ankersgade. Den nye placering gør det bl.a. nemmere og hurtigere at få leveret materialer med cykelbude.
Den nye Brødrene Dahl-butik i den gamle postcentral på Ankersgade 12 får egne parkeringspladser lige foran indgangen og er desuden placeret, så der er gode tilkørselsveje fra centrum. Arkivfoto.
Den nye Brødrene Dahl-butik i den gamle postcentral på Ankersgade 12 får egne parkeringspladser lige foran indgangen og er desuden placeret, så der er gode tilkørselsveje fra centrum. Arkivfoto.

Brødrene Dahl i tal

  • 53 butikker over hele landet
  • 2 klimacentre i Horsens og Næstved
  • 1.100 medarbejdere
  • Ca. 38.000 lagerførte varer
  • Ca. 1.500 leverandører

Brødrene Dahls butik på Møllevangs Allé i Aarhus har i mange år været det østjyske hovedsæde for den landsdækkende VVS-, vand- og kloakgrossist. For at imødekomme den stigende efterspørgsel på materialer flytter Brødrene Dahl nu butikken tættere på centrum og etablerer sig i den gamle postcentral på Ankersgade 12.

Flytningen betyder et farvel til lokalerne på Møllevangs Allé, men for de mange håndværkere og installatører, der dagligt besøger butikken, er det velkendte ansigter, der venter dem på den nye adresse. Medarbejderne og butikschefen Michael Sørensen fra Møllevangs Allé flytter nemlig med til Ankersgade og står klar til at byde kunderne velkommen i de nye lokaler.

Ambition om mere bæredygtig levering

Sidste år introducerede grossisten en mere bæredygtig leveringsform fra de lokale butikker i Aarhus med udbringning på cykel, og butikken på Ankersgade kommer til at spille en central rolle for Brødrene Dahls bæredygtighedsindsats.

– Ved at flytte tætter på midtbyen bliver vi i stand til at kunne servicere kunderne mere effektivt. Der bliver kortere afstand for vores cykelbude, som både mindsker forureningen og leveringstiden. Installatørerne kan på den måde hurtigere få leveret deres varer fra den lokale Brødrene Dahl-butik, siger butikschef Michael Sørensen.

Brødrene Dahl arbejder desuden for at skabe en mere bæredygtig forretning og har haft stort fokus på genanvendelse i ombygningen af den nye butik.

Hurtig og nem adgang

Aarhus er en by i rivende udvikling, og befolkningen forventes at vokse med tæt på 5.000 nye beboere hvert år. Det har sat gang i mange bygge- og renoveringsprojekter over hele byen, og Brødrene Dahl åbnede i 2018 kædens fjerde og hidtil største flagship-butik i Aarhus N for at imødekomme de mange lokale håndværkere og installatører.

Også den nye Brødrene Dahl-butik på Ankersgade ligger i et område med store udviklingsprojekter og er placeret tæt op ad et ældre boligområde med mange renoveringsopgaver, der øger behovet for hurtig og nem adgang til VVS-materialer.

Flytningen fra den gamle til den nye butik på Ankersgade 12 kommet til at tage fire dage. Den eksisterende butik på Møllevangs Allé holder derfor lukket fra den 24. marts. Den nye butik åbner mandag den 28. marts.

Relateret indhold