WP Kød får et nyt køle- og fryselager, spedition, velfærdsfaciliteter og vareudlevering på i alt 1300 kvadratmeter opført af Ajcon A/S. WP Kød har de seneste år gennemgået en omfattende udvikling og har dermed udbygget sine faciliteter. Ajcon A/S, som har specialiseret sig indenfor byggeri til fødevareindustrien med speciale indenfor køl og frys, har forestået flere af byggerierne, og det gælder også det nye byggeri i Roskilde.
– WP Kød har et stort fokus på fødevaresikkerhed, og byggeriet skal i høj grad leve op til de strenge kvalitetskrav, der stilles. Vi opfører faciliteter med det formål at optimere de daglige processer, fra nedkøling til pakning og distribution. Det kræver specialistviden at udvikle tekniske løsninger, der imødekommer de høje standarder, virksomheder som WP Kød efterspørger, lyder det fra Christian Wihrs, Ajcon A/S.
WP Kød har et stort fokus på fødevaresikkerhed, og byggeriet skal i høj grad leve op til de strenge kvalitetskrav, der stilles.
Christian Wihrs Ajcon A/S
Et speciale
WP Køds nye faciliteter kommer til at understøtte en professionel håndtering af alle former for opgaver, herunder produktion i nedkølede lokaler, frostlagring, indfrysning mm.
Ajcon A/S er specialister i byggerier til levneds- og fødevareindustrien, blandt andet for Agri Norcold, Dansk Cater, Claus Sørensen og Danish Crown. Levneds- og fødevareindustrien er hos Ajcon A/S et strategisk fokusområde sammen med byggeri til transport og medicialindustrien.