Tvillinger bag ny tegnestue

Brødre bag Klahn Arkitekt & Byggerådgivning har mere end 30 års samlet erfaring.
Bjørn Klahn (t.h.) og Morten Klahn har begge mange års erfaring indenfor byggeri og byggeledelse.
Bjørn Klahn (t.h.) og Morten Klahn har begge mange års erfaring indenfor byggeri og byggeledelse.

Ifølge tvillingebrødrene selv – Bjørn og Morten Klahn – er de kommet rigtig godt i gang med deres fælles firma Klahn Arkitekt og Byggerådgivning.

– Vi har etableret firmaet Klahn Arkitekt & Byggerådgivning, fordi vi brænder for at gøre en forskel i dansk byggeri – herunder at få god byggerådgivning og kvalitet tilbage. Vi har specialiseret os i rådgivning af private bygherrer, som er vores primære arbejdsområde, hvor vi tilsammen har mere end 30 års erfaring, som nu står til kundernes rådighed. Vi påtager os også gerne opgaver for professionelle kunder, fortæller Bjørn Klahn.

Desværre finder vi ofte forhold, som ikke er beskrevet i de lovbestemte rapporter.

Medindehaver Bjørn Klahn Klahn Arkitekt & Byggerådgivning

Klahn-brødrenes kompetencer spænder fra idé over byggekontrakt, byggekontrol, energivejledning til færdigt byggeprojekt, og vi er vant til at vejlede og guide kunden igennem alle de spørgsmål, der skal tages stilling til fra idefase til byggeriet er afleveret til kunden.

Køberrådgivning

En niche, som brødrene også tager sig af, er rådgivning i forbindelse med køb af bolig – ny som gammel.

– Vi gennemgår de mange rapporter, der skal udarbejdes i forbindelse med et salg. Men endnu mere vigtig, så gennemgår vi boligen minutiøst fra kvist til kælder for at finde mulige fejl. Desværre finder vi ofte forhold, som ikke er beskrevet i de lovbestemte rapporter, forklarer Bjørn Klahn.

Rådgivning fra Klahn Arkitekt & Byggerådgivning er 100 procent uvildig i modsætning til den rådgivning, kunderne får fra eksempelvis håndværkere, byggefirmaer eller leverandører af byggematerialer.

– Hvis du for eksempel vil spare på udgiften til opvarmning, så vil vinduesproducenten sælge dig nye vinduer, og VVS-manden vil sælge dig et nyt fyr. Men som uvildig rådgiver anbefaler vi altid den løsning, der er bedst og mest rentabel for kunden i forhold til den aktuelle situation, fastslår Bjørn Klahn.

Relateret indhold