Tre nye biografer i støbeskeen

Nordisk Film barsler med tre nye biografer i Danmark. Sammenlagt bliver det til hele 16 sale og 2.000 siddepladser.
Nordisk Film har tre nye biografer i støbeskeen, som alle forventes færdige i 2016. Foto: Nordisk Film Biografer.
Nordisk Film har tre nye biografer i støbeskeen, som alle forventes færdige i 2016. Foto: Nordisk Film Biografer.

Der er godt nyt for landets biografgængere – i hvert fald for dem, der færdes omkring Køge, Frederikssund og Aalborg. Her planlægger Nordisk Film nemlig at investere i nye biografcentre – og det forventes at løbe op i et trecifret millionbeløb. Det skriver Berlingske Business.

De to sjællandske biografer skal udvikles i samarbejde med TK Development. Ejendomsudviklingsselskabet står i forvejen for at udvikle en butiksarkade i Køge, ligesom virksomheden også driver Sillebroen-centret i Frederikssund. Og det er netop i forbindelse med disse centre, de to biografer skal opføres.

Berlingske Business oplyser, at projektet i Køge forventes at være færdigt i sommeren 2016, og til den tid vil der være omkring 1.000 sæder fordelt på seks sale. I Frederikssund regner man med, at man til foråret 2016 kan slå dørene op for fire sale og godt 550 sæder.

I Aalborg bliver Nordisk Film lejer i Shoppen-centret, og også her forventes det, at man er klar i 2016. Ligesom i Køge skal der også her være seks sale og omkring 1.000 sæder.

Planerne for de tre nye biografer kommer i forlængelse af en årrække, hvor Nordisk Film har åbnet biografer i Ørestaden, Næstved og Nykøbing Falster.

Relateret indhold