Nabolande udfordrer hinanden på energikompetencer

Danmark og Tyskland skal på efterårskonference diskutere hinandens fremdrift af energieffektivisering i byggeriet.
Hvem er længst fremme i energioptimeringen af bygninger? Det skal diskuteres på konference i København. Foto: Colourbox.
Hvem er længst fremme i energioptimeringen af bygninger? Det skal diskuteres på konference i København. Foto: Colourbox.

Den 8. november inviterer Dansk-Tysk Handelskammer til energikonference på Nordatlantens Brygge i København, og fokus er det energirigtige byggeri i de to lande.

Programmet vil blandt andet indeholde debatter og netværksmuligheder, og temaerne vil kredse omkring energieffektivisering i Danmark og Tyskland, bæredygtighed, sunde og komfortable bygninger og energioptimering i byggeriet.

Fremtidens energirigtige bygninger

På konferencen vil blandt andre danske Mette-Kathrine Kundby-Nielsen, CEO i DEinternational Denmark ApS, tyske Dr. Daniel Scherz fra Scherz + Scherz Architekten Consulting og danske Carsten Hyldebrandt, CEO i Drees & Sommer Nordic A/S være til stede.

Ud over spørgsmålet om, hvem af de to lande der har førertrøjen på, når det kommer til energieffektivisering, vil der også blive diskuteret forskelle og ligheder mellem de to lande. Men først og fremmest vil spørgsmålet være, hvad fremtiden skal bringe for nye udviklinger på energiområdet.

De nyeste projekter på området vil derfor blive præsenteret, og de rummer alt fra de nyeste tendenser indenfor lys, varme og isolering.

Det er gratis at deltage i eventet.

Relateret indhold