Milwaukee klar med ny bajonetsav

Milwaukee Tool lancerer deres nyeste M18 Fuel Sawzall bajonetsav.
Den nye bajonetsav. Pressefoto.
Den nye bajonetsav. Pressefoto.

Ifølge producenten er den nye bajonetsaw designet til de krævende opgaver på byggepladsen, og er en af de mest hurtigskærende og holdbare i sin klasse. Der findes også en version med One-Key, som giver brugeren mulighed for at tilpasse ydeevnen, opnå fremragende produktivitet samt spore og administrere værktøjet via One-Key app’en.

– I år fortsætter vi med at flytte grænserne for batteridrevet teknologi med anden generation af M18 Fuel Sawzall – en af de mest hurtigskærende bajonetsave i sin klasse. Desuden er saven ikke kun lettere end den forrige generation, den er også en af de mest holdbare Sawzall-save, vi har produceret til dato, fortæller Gustav Olsson, Trade Product Manager hos Milwaukee Tool.

Den kulfri Powerstate motor leverer 3000 slag/min. og en slaglængde på 32 mm for hurtigere fjernelse af materiale. Dermed kan dette værktøj ifølge leverandøren foretage de hurtigste snit i almindelige materialer på byggepladsen såsom træ med søm, stålrør og vandledninger. Redlink Plus elektronikken sikrer maksimal ydeevne under belastning samt beskyttelse mod overbelastning.

Værktøjet er bygget fra bunden med forbedringer af holdbarheden for en optimeret levetid under de mest krævende forhold på byggepladsen:

Relateret indhold