Ikonisk DSB-bygning totalrenoveres

Rørsystemer har høj prioritet i den gennemgående renovering af den knap 40 år gamle DSB-bygning på Kalvebod Brygge i København.
Før statens faste advokat flytter ind i den gamle DSB-bygning, skal den renoveres. Pressefoto.
Før statens faste advokat flytter ind i den gamle DSB-bygning, skal den renoveres. Pressefoto.

Når kammeradvokaten i starten af 2021 rykker ind i en knap 30.000 kvadratmeter stor kontorejendom på Kalvebod Brygge i København, er det i totalrenoverede, moderne omgivelser. Bag- og foran væggene i den gamle DSB-bygning fra 70’erne er valget af produkter faldet på Geberit. Især valget af de rette rørsystemer har været afgørende.

– København har jo noget af landets hårdeste vand, og i så stort et projekt som det her, er det vigtigt at vælge et produkt, der tager højde for den udfordring, og som vi kan have en ekstra sikkerhed i – i form af 10 års ekstra garanti og en væsentligt reduceret risiko for vandskader, forklarer projektleder Jan Borre fra Cura VVS en del af Bravida.

Til det gennemgribende renoveringsprojekt skal Jan Borre og hans team installere flere kilometer Rustfri Mapress rør.

– Hvis man får lavet en utæt samling, ser man det med det samme. Det er en stor fordel, og det sænker risikoen for vandskader og korrosion markant,forklarer Jan Borre.

En række af Jan Borres folk hos Cura VVS har tidligere været til træning hos Geberit i kvalitetssikring og montering af Mapress rørsystemerne.

– Det er afgørende for produktets kvalitet, at montørerne er klædt på til at håndtere produktet og det specialbyggede værktøj samt at følge montagevejledningen. Intet andet end grundighed betaler sig, når man har med et så stort projekt at gøre, forklarer Nils Overgaard, Product Manager i Geberit.

Relateret indhold