Første del af Køges nye handelsstrøg er åbent

Til september står Strædet i Køge færdigt, og byen bliver over 30 butikker, seks biografsale og fem nye caféer og restauranter rigere. Men beboere og gæster i Køge kan allerede nu i slutningen af maj få en forsmag på Strædet, som er udviklet af TK Development og anslås at have en købspris på 75 mio. Euro, når det står færdigt.
Strædets nye biograf blev første gang taget i brug 24. maj, da der var gallapremieren på den nye danske film "Den Bedste Mand". Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk
Strædets nye biograf blev første gang taget i brug 24. maj, da der var gallapremieren på den nye danske film "Den Bedste Mand". Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk

Det er med spænding og høje forventninger, at Citycon, udlejeren bag Strædet, er med til at åbne første del af Køges nye handelsstrøg:

– Når Nordisk Film Biografer Køge åbner, er det samtidig første etape af Strædet, som vi åbner. Derfor er det med spænding, at vi er med til at klippe den røde snor over. Vi har glædet os meget til at vise den første del af Strædet frem og være med til at gøre det til en endnu bedre oplevelse at besøge Køge, siger Jacob Bannor, Commercial Manager hos Citycon.

Biografåbningen er også startskuddet til den officielle åbning af flere af Strædets nye restauranter. Familierestauranten Bone’s er en af dem, der er rykket ind i Strædet, og det er det gået stærkt med bordreservationerne.

– Vi har haft en forrygende start i Køge og ser meget frem til at byde endnu flere gæster velkommen. Vi er overbeviste om, at vi sammen med resten af Strædets butikker og restauranter vil nyde godt af – og supplere det meget stærke handelsliv, der allerede er i Køge, siger Jonas Borup, franchisetager for Bone’s i Køge.

Strædets nye biograf blev første gang taget i brug 24. maj, da gallapremieren på den nye danske film “Den Bedste Mand” kom til Køge. Dagen efter åbnede biografen første gang for alle. Udover Bone’s er spisestedet Burger Garage nu åbent, og Butchers Kebab åbner i starten af juni.

Resten af Strædets over 30 butikker og restauranter slår dørene op i september 2017. I 2018 åbner dagligvarebutikkerne Irma og Fakta.

Om Citycon

Citycon er et af de førende nordiske indkøbscenterselskaber, der ejer, udvikler og administrerer 51 shoppingcentre og 3 andre butiksejendomme i de nordiske og baltiske lande. Citycon er markedsleder i Finland og Estland, er en af de førende på markedet i Norge og Sverige og har også etableret sig i Danmark, hvor de ejer Albertslund Centrum og Strædet i Køge. Værdien af de ejendomme, Citycon administrerer, udgør ca. 5 mia. EUR, og virksomhedens markedsværdi er på omkring 2 mia. EUR. Flere end 200 millioner besøger hvert år Citycons butikscentre.

Relateret indhold