BIM-konference: Startskud til digital transformation i byggeriet

Ny nordisk konference danner rammen for dansk og international inspiration og viden og skal årligt give digitaliseringen af byggebranchen luft under vingerne.
Den nye konference skal sætte skub i digitaliseringen.
Den nye konference skal sætte skub i digitaliseringen.

22.-23. september løber den første årlige buildingSmart Nordic Conference af stablen. Værten er buildingSmart Danmark og konferencen skal løfte kendskabet, anvendelsen og potentialet for fælles internationale standarder og åben dataudveksling.

– Potentialet er betragteligt – både for den enkelte virksomhed i forhold til øget konkurrencedygtighed og bedre samarbejdsmuligheder, men vil også give branchen som helhed nye redskaber til øget bæredygtighed og styrke digital og international resiliens, fortæller buildingSmart Danmarks daglige leder Kasper Køster Svendsen.

Fremtiden er digital

Hos medarrangøren Molio er begrjstringen ikke til at tage fejl af. Digitaliseringschef Ole Berard mener konferencen et must for alle aktører i byggebranchen.

– Digitalisering er fremtiden. BIM er fremtiden. Og fælles standarder og åbne filformater er fremtiden. Og jo før vi, i byggeriet, for alvor kommer i gang med at dele de bedste løsninger, jo bedre, fortæller han.

På konferencen samles nogle af pionererne inden for digitalisering i den globale byggesektor. Det gælder blandt andet den øverste chef i buildingSmart International, Richard Petrie, der har været med til at fremme organisationen og idéerne bag siden 2013.

buildingSmart Nordic Conference henvender sig til alle med interesse for den værdiskabelse, som ledsager digitalisering, samarbejde og vidensdeling inden for bygge- og anlægsbranchen.

Konferencen vil tælle nationale og internationale deltagere og henvender sig både til forretningsmæssige og digitale beslutningstagere.

Relateret indhold