Årets Håndværker 2020 afholdes på Facebook Live

Efter en udskydelse er awardshowet Årets Håndværker 2020 klar til at løbe af stablen. Det sker 12. juni kl. 18.00 på Facebook Live. Hvor der sendes direkte fra Cirkusbygningen i dét, der tegner til at blive verdens største virtuelle awardshow.
Awardshowet tager sig normalt sådan her ud, men ikke i år. Foto: Anmeld Håndværker.
Awardshowet tager sig normalt sådan her ud, men ikke i år. Foto: Anmeld Håndværker.

Årets Håndværker 2020

  • Kl. 17.00: Rødløber digitalt
  • Kl. 18.00 Årets Håndværker
  • Kl. 20.00 Tak for i aften + Afterparty med DJ
  • Kl. 21.00 Signal lukker

Der er lagt op til en stor fest og hyldest til håndværksfagene, når Årets Håndværker 2020 løber af stablen. Efter at være blevet udskudt fra april grundet coronasituationen afholdes awardshowet nemlig fredag 12. juni kl. 18.00 på Facebook Live, hvor der sendes direkte fra Cirkusbygningen i København.

I 23 fagkategorier, der spænder fra ‘Årets Total Entreprenør’ til ‘Årets Fugemand’, skal landets dygtigste håndværkerfirmaer findes og kåres. Og som det også oprindeligt var planen, vil arrangementet blive dirigeret af tv- og radiovært Adam Duvå Hall, som er med live på video.

– Det er vigtigt for os og vores partnere at fastholde Årets Håndværker som en gallaevent i 2020. Eventen er blevet en vigtig milepæl i byggeriet og er med til at sætte et positivt aftryk hos danskerne om byggeriet. Vi har derfor valgt at afholde awardshowet online, så vinderne kan anvende titlen, og fordi vi ikke tror, at det kan lade sig gøre at mødes næsten 2000 mennesker i Cirkusbygningen før meget sent i år, forklarer Mads Teissøe, medstifter af anmeldersitet Anmeld Håndværker, der står bag awardshowet.

Verdens største virtuelle awardshow

Ifølge Peter Birkelund, den anden medstifter af Anmeld Håndværker, er der lagt op til et rekordsættende awardshow:

– Vi er enormt glade for, at vi på trods af den svære situation nu lykkes med at afholde Årets Håndværker 2020 online. Vi forventer deltagende finalister fra mere end 300 forskellige locations, og dét betyder, at der – ud fra vores research – er tale om verdens største virtuelle awardshow nogensinde, siger Peter Birkelund og fortsætter:

– Vi har været i dialog med finalist-virksomhederne, som alle er interesserede i at deltage via Facebook Live i bedste gallafest-stil ved at pynte op og være med enten hjemmefra eller fra arbejdspladsen.

Der er op til seks finalister i hver kategori – og alle finalisterne kan ses her.

Under awardshowet vil flere af finalisterne blive ringet op under udsendelsen og medvirke live fra mobil eller webkamera, og som et nyt tiltag vil de desuden dyste om flotte præmier for bedste og mest kreative gallaudsmykning.

Relateret indhold