Færre deltagere på Bygg Reis Deg-messen

En messedag mindre end vanligt betød, at færre gæster kom forbi Bygg Reis Deg-messen i Norge.
Et nyt fokus og en messedag mindre betød, at Bygg Reis Deg fik knap 10.000 færre gæster i år. Pressefoto.
Et nyt fokus og en messedag mindre betød, at Bygg Reis Deg fik knap 10.000 færre gæster i år. Pressefoto.

41.359 besøgende blev det til på den norske byggemesse Bygg Reis Deg, der netop er slut. Messen var i år kortet ned til fire dage mod de vanlige fem, og den havde samtidig fået et mere professionelt fokus. Det betød samtidig knap 10.000 færre besøgende end ved sidste udgave af messen i 2013. Alligevel er adm. direktør Halvard Gavelstad meget glad for årets udgave af byggemessen.

– Bygg Reis Deg har bekræftet og styrket sin position som branchens foretrukne mødested. Vi har fået aktiveret vores vigtigste målgrupper – fagfolk fra hele byggebranchens værdikæde – som er strømmet til messen i tusindvis. Messen er for første gang blevet afholdt over fire dage, og det er forklaringen på, at der var færre besøgende sammenlignet med 2013, siger Halvard Gavelstad og fortsætter:

Der findes ikke en skandinavisk messe, der kan matche den udformning af standene og profilering af deltagerne, som udstillerne på årets Bygg Reis Deg lægger for dagen.

Halvard Gavelstad Adm. direktør, Bygg Reis Deg

– Det, der er vigtigt for os, er, at udstillerne er glade og får noget ud af at deltage, og vi har aldrig haft så højt et niveau på messen som i år. Der findes ikke en skandinavisk messe, der kan matche den udformning af standene og profilering af deltagerne, som udstillerne på årets Bygg Reis Deg lægger for dagen.

Mange seminarer

Den norske direktør glæder sig også over deltagelsen på messens seminarer og konferencer.

– Over 3.000 af gæsterne har deltaget i seminarer og konferencer under messen. Der er afholdt fem store fagkonferencer med Bygg Reis Deg som arrangør, mens udstillerne har afholdt hele 60 mindre seminarer, siger Halvard Gavelstad.

Bygg Reis Deg havde i år 543 udstillere fra 18 lande, og det samlede udstillingsareal var på 20.300 kvm, hvoraf 1300 kvm var udendørs.

– Vi kunne faktisk have solgt endnu flere kvadratmeter, men vi kunne ganske enkelt ikke opdrive mere plads, siger salgschef Arne Markussen, som allerede er i gang med at planlægge den næste udgave af Bygg Reis Deg, der løber af stablen i midten af oktober i 2017.

Relateret indhold