Brøndum på opkøb hos Kemp & Lauritzen

Brøndum koncernen køber Kemp & Lauritzens fjernvarme- og industriaktiviteter i Nordjylland og udvider dermed sit geografiske område.
Med opkøbet etablerer Brøndum sig nu i det nordjyske. Pressefoto: Martin Gravgaard.
Med opkøbet etablerer Brøndum sig nu i det nordjyske. Pressefoto: Martin Gravgaard.

Fra januar 2021 får Brøndum et geografisk ben i Nordjylland, når Kemp & Lauritzens fjernvarme- og industriaktiviteter i og omkring Aalborg overgår til Brøndum. Dermed tilføjer Brøndum endnu en lokation på landkortet og styrker sin position inden for fjernvarme og industri i Jylland.

– Vi har længe kigget på muligheden for at etablere os i Nordjylland, hvor vi også har flere større projekter, og hvor flere af vores servicefolk er bosiddende. Da denne konkrete mulighed bød sig, var vi ikke i tvivl om, at det vil passe rigtig godt ind i den fremtidige udvikling af Brøndum, fortæller administrerende direktør Tue Sjøntoft.

Rammeaftale med forsyningsselskab fortsætter

Brøndum overtager blandt andet en rammeaftale indenfor fjernvarme med Aalborg Forsyning. Og netop rammeaftaler har Brøndum god erfaring med.

– Vi har lange erfaringer med rammeaftaler hos flere forsyningsselskaber på Sjælland og i Jylland, og med vores nuværende forretningsenhed inden for fjernvarme og industri er Brøndum et oplagt valg til at løse disse opgaver, forklarer Tue Sjøntoft.

Opkøbet styrker Brøndums nuværende kompetencer indenfor fjernvarme og industri og giver Brøndum mulighed for at fortsætte udviklingen i det jyske marked.

Som en del af aftalen rykker Brøndum fra januar 2021 ind i Lindpros tidligere kontor i Aalborg.

Kemp & Lauritzens øvrige aktiviteter i Aalborg fortsætter uændret.

Relateret indhold