“Seebach” skulle isolere

Udstillerne ved Byggeri '14 fik lov til at hilse på Rasmus Seebach, Kim Larsen og Poul Dissing i skikkelse af Andreas Bo.
Andreas Bo får her hjælp af en af udstillerne.
Andreas Bo får her hjælp af en af udstillerne.

Da den store byggemesse Byggeri ’14 blev skudt i gang den 25. februar i Fredericia, var det med komikeren Andreas Bo som det underholdende element.

Og han leverede i den grad varen, så de mange udstillere, der var med til den officielle åbning, nærmest flækkede af grin.

De fik fornøjelsen af at høre ham efterligne Kim Larsen, Poul Dissing, Rasmus Seebach og flere andre kendte kunstnere, der havde fået omskrevet deres sange, så de kom til at handle om byggecentre.

Det hele sluttede af med en klassisk Villys Søvndal-efterligning, hvor der blev slået fast, at “the ice is melting at the poles”.

Nedunder kan du se teksten til blot en af Andreas Bos mange sjove sange – her under cover som Rasmus Seebach med en noget anderledes udgave af den berømte “Lidt i fem”.

Seebach med rockwoolsrøv

Jeg skulle isolere

Si uhuhuuu

Jeg købte Isover

Si uhuhuuu

Men hvad jeg ikke forstod

Si uhuhuu

Det kradsede, så jeg kløede min røv til blod

Men det var min fejl

Jeg har glemt at klippe mine fingernegle

Mit byggecenter sagde det, men jeg var for sløv

Nu har jeg rockwoolsrøv

Stadsarkitekt åbnede

Administrerende direktør Palle Thomsen fra Danske Byggecentre og stadsarkitekt i Aarhus Stephen D. Willacy var oppe på scenen inden Andreas Bos underholdning.

Palle Thomsens bød udstillerne velkommen, mens Stephen D. Willacy åbnede messen officielt.

Derefter nød de komikerens show og grinede lige så meget som resten af publikum, og især “Villy Søvndals” forkerte oversættelser fra dansk til engelsk begejstrede engelskfødte Stephen D. Willacy.

Relateret indhold