”Et vigtigt skridt” – Adapteo Group køber modulbygger

Leverandøren af tilpasningsdygtige rumløsninger til social infrastruktur har indgået aftale om at overtage udlejningsforretningen i Jytas.
Adm. direktør Johanna Persson, Adapteo Group.

I 2020 opkøbte Adapteo Dutch Cabin Group og udvidede dermed sine aktiviteter til Holland, Tyskland og Belgien. Siden fulgte et strategiske opkøb af norske Stord Innkvartering, pg i slutningen af 2021 styrkede virksomheden sin position i Danmark ved at erhverve de modulære bygningsaktiver i Ajos.

Nu har Adapteo Group indgået aftale om at overtage udlejningsforretningen i Jytas, og adm. direktør i Adapteo Group, Johanna Persson, fortæller, at købet markerer et vigtigt skridt i virksomhedens mission om at udvide sin tilstedeværelse, kompetencer og premium-tilbud på det danske marked:

Læs også

Den Sorte Svane: Kommune handler hurtigt efter afsløringer om jordsvindel

– Jytas’ ekspertise inden for social infrastruktur og bæredygtighed stemmer perfekt overens med vores forpligtelse til at levere højkvalitets, tilpasningsdygtige og cirkulære bygninger. Dette strategiske skridt styrker ikke kun vores markedsposition i Danmark, men skaber også grundlaget for at forfølge lignende muligheder på andre markeder.

Høj vækstbane

Jytas’ udlejningsforretning er specialiseret i modulbyggeri til kontorer, skoler og sundhedsapplikationer og har med over 50.000 m2 til leje udviklet en robust udlejningsforretning, der genererer en lejeindtægt på 80 mio. kroner i 2023.

– Jytas har i flere år været dedikeret til udvikling af high-end modulbyggeri, siger CEO Christian Torp, Jytas.

Læs også

Vi skal genoverveje måden, vi tænker cirkularitet ind i byggebranchen

Han tilføjer:

– Gennem samarbejdet med Adapteo sigter Jytas mod at fastholde sin nuværende høje vækstbane og vil kunne spille en endnu større rolle i at understøtte kundernes omstilling til grønnere bygningsløsninger.

Transaktionen forventes gennemført i 2. kvartal af 2024.

Relateret indhold