Byggemesse gentager succes med speeddating

Også i forbindelse med dette års Building Green vil arrangørerne facilitere business matchmaking - Green Connection.
Building Green gentager i år "Green Connection" i forbindelse med messen i næste uge. Arkivfoto fra 2014.
Building Green gentager i år "Green Connection" i forbindelse med messen i næste uge. Arkivfoto fra 2014.

Sidste år deltog mere end 125 virksomheder fra 14 forskellige lande i matchmakingsessioner og der blev afholdt 180 møder i det populære setup, som gør det nemt at møde mulige fremtidige samarbejdspartnere.

I år er der allerede over 80 tilmeldte virksomheder på tværs af brancherne. Mød blandt andre Ikea, C.F. Møller Arkitekter, Aarstiderne Arkitekter, Orbital Systems, Den danske ambassade, Egernsund Tegl amba, Kebony Danmark A/S, Wilders Plads Ejendomme og Teknologisk Institut. Mødebookingen er i fuld gang og der er aftalt næsten 100 møder deltagerne imellem.

Vi synes, det er en fantastisk mulighed både for vores medlemmer og alle andre som deltager i Building Green messen.

Netværksleder Kasper Lynge Jensen InnoBYG

Nemt og effektivt

Building Green Connections gør det nemt at booke møder med nye potentielle forretningspartnere og kunder og er en mødeplads for beslutningstagere, udbydere og branchefolk inden for energieffektivt og bæredygtigt byggeri. På møder à 20 minutter kan deltagerne nå at præsentere, diskutere, udvikle og udbyde nye projekter og forretningsidéer. Og det er populært blandt dem, der allerede har prøvet det.

– Det er et super koncept. Vi har, på kort tid, haft en masse spændende møder med potentielle kunder og samarbejdspartnere, sagde Anders Sørensen R/D & Innovation Manager fra Gaia Solar A/S efter sin deltagelse i Building Green Connections.

Også Lone Wiggers, partner i Arkitektfirmaet C.F. Møller A/S, er glad for muligheden. Hun har tidligere haft fuldt mødeprogram og hun er med igen i 2015.

– Det er en god og effektiv måde for arkitekterne at få et hurtigt overblik over nye produkt-landvindinger på, siger hun.

Building Green Connections arrangeres i samarbejde mellem Building Green, Enterprise Europe Network og Innovationsnetværket for Bæredygtigt Byggeri, InnoBYG.

– Building Green Connections giver både udstillere og besøgende en ny mulighed for målrettet og effektiv messedeltagelse, og vi synes, det er en fantastisk mulighed både for vores medlemmer og alle andre som deltager i Building Green messen, siger Kasper Lynge Jensen, netværksleder i InnoBYG.

I år foregår Green Conections på første sal i Forum.

Se mere og tilmeld dig her.

Relateret indhold