Partner gennem 10 år overtager styringen i Archidea – udvider partnerkredsen

Otto Wagner overlader roret i Archidea Arkitekter til Simon Strandholt. De to har styret tegnestuen sammen i ti år. Ny partnerkreds stå på spring til at føre arbejdet videre.
Visualisering fra Kerteminde med grå, hvide og røde huse, lidt græs i forgrunden og vandet i baggrunden.
Archidea står bl.a. bag transformationen af Nordre Havnekaj i Kerteminde, der tidligere bestod af bl.a. en 50 meter høje silo og flere bygninger. De har nu givet plads til nybyggeri, der fortolker det oprindelige købstadsmiljø. Visualisering: Dimension Design

Med udgangen af juni gennemføres et planlagt generationsskifte hos Odense-baserede Archidea Arkitekter. Otto Wagner stopper som direktør og partner, og partner Simon Strandholt viderefører arkitekttegnestuen med nyt blod.

Således udvides partnerkredsen pr. 1. juli 2024 med arkitekt Frederik Lauge Jørgensen og konstruktør Simon Kobbernagel Andresen, der begge i dag er en del af arkitektvirksomheden. Derudover indtræder Jep Lauritsen, der i dag driver tegnestuen JEP Arkitektur.

De tre nye partnere, skal supplere tegnestuechef, partner og nu også direktør Simon Strandholt. Den nye partnerkreds skal – sammen med tegnestuens øvrige medarbejdere – løfte og udvikle Archideas projekter med særligt fokus på de arkitektoniske kvaliteter.

Fortsætter med konsulent- og udviklingsopgaver

Gennem tiden har Archidea Arkitekter stået bag en række markante og særlige bygningsværker i en enkel og fortællende arkitektur.

Bl.a. kan nævnes de 18 byhuse og 52 luksuslejligheder, som blev opført på Kerteminde Havn i perioden juni 2022 til november 2023, nye karrébygninger i Hirsehaven i Esbjerg og de præmierede ungdomsboliger Odense Offentlige Slagtehuse.

Læs også

Velkomn køber 667 rækkehuse i milliardhandel

Otto Wagner slipper ikke branchen helt og vil fortsat arbejde med konsulent- og udviklingsopgaver, oplyser arkitektvirksomheden.

Relateret indhold