Ny fødevarehub er godt på vej

I Skejby åbner næste år AU Food på samlet godt 9.000 kvadratmeter.
Om et års tid kan forskningen rykke ind i AU Food.
Om et års tid kan forskningen rykke ind i AU Food.

Fødevareudvikling fylder allerede massivt i Skejby med Agro Food Park og Arla Foods. Men snart rykker forskningen også tæt ind, med byggeriet af det nye AU Food, som FEAS (Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S) og Aarhus Universitet står bag. Et byggeri til cirka 156 millioner kroner.

I slutningen af 2019 skal godt 9.000 kvadratmeter – inklusiv kælder og væksthus – stå klar til 140 medarbejdere, studerende og forskere.

De 6.800 kvadtameter bliver kontor- og laboratoriebygninger og de resterende 2.500 kvadratmeter går til drivhuse, og forsøgsfaciliteter.

Hustømrerne har tømrer- og snedkerentreprisen på byggeriet og er netop gået i gang.

Firmaet skal bl.a. arbejde med en speciel facade, hvor galvaniserede stålplader skal pakke bygningen ind. Dertil er der fremstillet en mock-up, for at sikre den gode udførsel.

Relateret indhold