Der har været fart på forretningen, som på fem år er vokset fra to til 58 medarbejdere med kontorer i København, Aarhus og nu Odense.
– Vi har i 2018 investeret massivt i at skabe og styrke et stærkt grundlag for fremtidig vækst. Vi fortsætter med at udvikle os og styrke vores position i markedet. V2C skal være bygherrens naturlige valg på byggeprojekterne, og vi arbejder på at opretholde en arbejdsplads med sammenhold samt stærke faglige fællesskaber. Her i 2019 ser vi så, hvordan opgavernes volumen har udviklet sig i takt med forretningen. Det er nogle store, prestigefyldte projekter, vi står med og trofaste bygherrer, der viser os tillid, siger direktør og partner i V2C Lars Blaaberg.
Det vigtigste er stadig ikke årsrapporten eller Excel-ark men vores kultur, faglige miljøer og specialiserede medarbejdere, der heldigvis stadig bliver flere og flere af
Direktør og partner i V2C Lars Blaaberg
Kultur vigtigere end Excel
Den rådgivende ingeniørvirksomhed har blandt andet skabt interne faglige miljøer for alle ydelser, der sikrer et kompetenceniveau, som gør det muligt at løfte de store projekter. Vidensdeling er et af de grundlæggende tiltag for at skabe en motiverende hverdag og kultur for alle.
– Det er vores kompetencer, vores kunder køber. Derfor investerer vi kontinuerligt i at være de bedste inden for vores felt. Faglige fællesskaber er et af de greb, vi har sat i værk i 2018. Det vigtigste er stadig ikke årsrapporten eller Excel-ark men vores kultur, faglige miljøer og specialiserede medarbejdere, der heldigvis stadig bliver flere og flere af. Med en udvidet medarbejderstab har vi styrket kapaciteten til at håndtere flere og større byggesager. Dertil kommer udbredelsen af kundekredsen i hele landet, fortæller Lars Blaaberg og føjer til:
– Fra en økonomisk, rationel og konservativ betragtning ville det nok have været naturligt, at vi konsoliderede os og forbedrede de økonomiske nøgletal. Men en ting er regnemodeller, planer og prognoser, noget andet er udvikling af forretningen. Den efterspørgsel vi har oplevet i markedet, den måde samarbejdspartnere har budt op til dans og nye medarbejdere har vist os interesse, har vi ladet os bære frem af.
Fri fredag og ingen mellemledere
V2C gør på flere planer op med normerne og lader sig ikke kun styre af pæne nøgletal. Visionen er at ændre måden byggeprojekter er organiseret på, og det afspejler sig i den interne organisering. Der er til trods for væksten stadig ingen mellemledere i V2C. Fokus ligger på værdiskabelse og løsning af vigtige problemstillinger i stedet for rigide regelsæt, måltyrani og langsommelige procedurer. Dertil kommer mulighed for fri om fredagen. Initiativer der er blevet blåstemplet med en gazellekåring og en nominering til EY Entrepreneur Of The Year.
– Med vores vækstambitioner får pengene hurtigt ben at gå på. Set i det lys er resultatet ikke på niveau med vores ambitioner. Til gengæld ser vi allerede nu resultaterne af investeringerne og har høje forventninger til regnskabsåret 2019, afslutter Lars Blaaberg.