Trio forvandler plejehjem til erhvervshotel

Plejehjemmet Lyngbygården i Lyngby uden for Grenå har nu fået nye ejere, der vil lave et erhvervshotel for virksomheder, landbrug, gartnerier og håndværkere, der har behov for billig overnatning på uge- eller månedsbasis.
Trioen bag det nye djurshousing.dk består af søskendeparret Sara Maiken Mols Græsborg og Steffen Mols Buntzen samt Henrik Kruse.
Trioen bag det nye djurshousing.dk består af søskendeparret Sara Maiken Mols Græsborg og Steffen Mols Buntzen samt Henrik Kruse.

Trioen bag det nye djurshousing.dk består af søskendeparret Sara Maiken Mols Græsborg og Steffen Mols Buntzen samt Henrik Kruse. De har alle tre deres rødder i det østjyske og Henrik Kruse er med bopæl i Grenå helt lokal. I forbindelse med købet af ejendommen har de fået assistance af den kendte århusianske erhvervsmand Esben Mols Kabell, der er kendt fra bl.a. Lasertryk.dk-koncernen.

Supplement og ikke konkurrent

– Det er ikke tanken at skabe en konkurrent til de etablerede hoteller på Djursland, da vores tilbud kommer til at være meget anderledes. Vores tanker går i retning af et 100 procent automatiseret og receptionsfrit lejlighedshotel, hvor man udelukkende kan booke online. Når du har booket, får du automatisk en kode til fordøren og til dit værelse. Når du tjekker ud igen, får rengøring automatisk besked, og transaktionen er allerede bogført. Derfor kan du faktisk have en overnatning hos os, uden at have været i dialog med nogen som helst, fortæller Henrik Kruse, som bliver ansvarlig for it og digital markedsføring.

Ombygning med cateringmuligheder

På trods af at bygningsmassen også indeholder et stort industrikøkken, er det tanken, at gæsterne selv skal kunne lave mad i et mindre fælleskøkken. Selve industrikøkkenet skal udlejes til f.eks. en cateringvirksomhed. Medejer Sara Maiken Mols Græsborg, der bl.a. er kendt fra “Den store bagedyst” og som selv driver en kagecateringvirksomhed, arbejder bl.a. med at opdatere køkkenet, så det er helt klar til den kommende lejer.

De første håndværkere er allerede rykket ind og og flere følger i de kommende uger. Steffen Mols Buntzen har stor erfaring med ombygninger og byggestyring og bliver ansvarlig for ombygning og bygningsdrift. Ingen af de tre ejere kommer til at have deres daglige arbejde på djurshousing.dk, men man leder efter lokale medarbejdere, der vil stå for opsyn og rengøring.

I Norddjurs Kommune er man meget tilfreds med, at der er fundet en ny positiv fremtid for det nu tidligere plejehjem.

– Vi er rigtige glade for, at de nye ejere har lokal tilknytning og mange gode planer for at udnytte bygningsmassen på en positiv måde, der skaber ny aktivitet i Norddjurs Kommune, siger borgmester Jan Petersen.

Relateret indhold