Top fem: Årets mest læste artikler

Det har været et spændende år i bygge- og ejendomsbranchen. Her er de mest læste artikler på Dagens Byggeris web-site gennem hele 2019.
Bjarke Ingels var med til at fejre færdiggørelsen af ikonbyggeriet AARhus på Aarhus Ø. Det var mange læsere interesserede i. Foto: Torben Jastram.
Bjarke Ingels var med til at fejre færdiggørelsen af ikonbyggeriet AARhus på Aarhus Ø. Det var mange læsere interesserede i. Foto: Torben Jastram.

Der har været nok at skrive om på Dagens Byggeri i årets løb. Her er fem af de mest læste artikler fra 2019.

1. pladsen

Årets mest læste artikel på Dagens Byggeri handler om en nordjysk entreprenør, der efter et par katastrofale år med store underskud måtte indgive konkursbegæring.

2. pladsen

Anden pladsen går til en artikel tilbage fra februar om en værtshusejer, der har fået store problemer, fordi hun bor til leje i en bygning, som måtte evakueres, da der opstod store revner under en renoveringsopgave på nabogrunden.

3. pladsen

I begyndelsen af juni bragte vi en reportage fra havnebyggeriet i Hirtshals, hvor vi blandt andet taler med en meget erfaren projektchef fra CG Jensen med næsten 50 års erfaring i branchen.

4. pladsen

Den fjerdemest læste artikel er også fra juni, hvor Dagens Byggeri sammen med rigtig mange århusianere deltog i en festlig indvielse af Aarhus Ø-projektet AARhus, der er udviklet af Bjarke Ingels, Rune Kilden og Michael Mortensen.

5. pladsen

I foråret overtog tre ledende medarbejdere hos Jydsk Værktøj deres arbejdsplads. Artiklen blev læst af så mange, at den sneg sig ind på femtepladsen over de mest læste artikler på Dagens Byggeri i løbet af hele 2019.

Der har været mange andre meget læste artikler i løbet af året. Blandt andet har læserne været flittige til at klikke sig ind på vores ugentlige opgørelser om “Konkurser og Opløsninger” i branchen, ligesom artiklerne om mange igangværende projekter er blevet flittigt læst – blandt andet byggeriet af verdens største gokart-hal i Høje Taastrup. Også artikler om branchens brodne kar er der stor interesse for. For eksempel svindelsagen fra Forsvarets Ejendomsstyrelse.

Læserne er desuden interesserede i at finde ud af, hvad branchens topfolk har at sige, blandt andet CEO hos Niras, der ikke har planer om at følge trenden med opkøb af arkitekvirksomhed – eller den hurtige udskiftning i toppen hos en af landets største entreprenører.

Vi fortsætte i 2020 med at fortælle om stort og småt fra den spændende branche. Rigtig godt nytår.

Relateret indhold