Succes efter nyt fokus på salg i stedet for udlejning

Mobilhouse går frem på både top- og bundlinje i seneste regnskab.
Mobilhouse sælger og udlejer modulbyggerier. Pressefoto.
Mobilhouse sælger og udlejer modulbyggerier. Pressefoto.

Fra regnskabet

  • Bruttofortjeneste: 53,4 mio. kr. (2016: 46,9)
  • Resultat før skat: 19,2 mio. kr. (2016: 17,1)
  • Egenkapital: 63,2 mio. kr. (2016: 54,4)

Et nyt fokus på salg i stedet for udelukkende udlejning af moduler har været med til at bringe vækst til Mobilhouse, som netop har offentliggjort årsregnskab for 2017.

Bruttofortjenesten er steget fra 46,9 millioner kroner i 2016 til 53,4 millioner sidste år. Og bundlinjen fulgte med, da resultat før skat i samme periode steg fra 17,1 til 19,2 millioner kroner.

– Modulbyggeriet har i mange år været lidt udskældt og har båret præg af kedelige barakbyer. Det vil vi gerne ændre på og markedet har heldigvis taget rigtigt godt imod vores nye moduler, siger administrerende direktør Benny Møller, Mobilhouse.

Ny designløsning

Som en del af omstillingen har Mobilhouse lanceret et nyt designprogram, der skal gøre det let for kunderne at tilpasse modulerne til deres individuelle behov og ønsker.

– Vi ser en større og større interesse for køb af vores nye produkter og nu kan kunderne selv konfigurere løsningerne på vores hjemmeside. På den måde opnår kunderne den størst mulige fleksibilitet og de kan i ro og mag sidde og designe netop deres løsning, hvad enten det er en kontorbygning, en børnehave eller et boligkompleks, de har brug for, siger direktøren.

Relateret indhold