Stark flytter ind hvor Silvan rykker ud

En "ny" trælast åbner i Silvans tidligere lokaler i Aarhus C.
I Aarhus flytter Stark til nye rammer - der hvor konkurrenten Silvan tidligere havde til huse. Pressefoto.
I Aarhus flytter Stark til nye rammer - der hvor konkurrenten Silvan tidligere havde til huse. Pressefoto.

Stark Aarhus C – lokalt også kendt som Vesterbro Trælasthandel med de ikoniske, røde træbygninger på hjørnet af Ringgaden og Søren Frichs Vej – er flyttet.

Dog ikke særligt langt: Bare over på den anden side af Daugbjergvej i det centrale Aarhus på området, der tidligere husede Silvan byggemarked.Dermed fastholder STARK sin position som det eneste byggemarked i det, man i Danmarks næststørste by kalder for midtbyen. – Den position er vi glade for, og derfor udbygger vi den nu med den nye forretning. Vi fordobler salgsarealet og udvider både varesortimentet og åbningstiderne, så vi fremover holder længere åbent alle syv dage om ugen, fortæller salgsdirektør i Stark Mads Brejnholt Madsen.

Åbner for “drive in”

Et af de nye tiltag omfatter en fået lavet en ny, moderne drive-in-hal. Men der er også mange andre ny features ved den nye forretning.

– Vores håndværkerbutik er blevet en tredjedel større, er lysere indrettet og placeret i ét plan mod før to. Vi får et nyt savværk, så kunderne straks kan få brædder og træplader i de ønskede mål. Der er desuden et meget stort udvalg af udlejningsmaskiner, der enten kører på strøm eller bæredygtig HVO-diesel, siger Mads Brejnholt Madsen, der gerne vil love, at kunderne vil opleve den nye forretning som en klar forbedring,

Relateret indhold