Skævinge får nyt samlingspunkt

Det bliver arkitektfirmaet Christensen & Co, der skal stå for om- og tilbygningen af Skævinge Kultur-, Idræts- og Fritidshus.
sghsogn: Illustration: Christensen.
sghsogn: Illustration: Christensen.

Det er et flot og funktionelt nybyggeri, der bliver integreret rigtig godt i det eksisterende. Der er tænkt mange gode, kreative tanker, og jeg synes, at arkitekterne i den grad har fået rammet de ideer og visioner ind, vi har haft. Det kan blive et stærkt samlingssted for Skævinge.

Sådan siger Hanne Kierkegaard (V), der er formand for Idræts- og Sundhedsudvalget i Hillerød Kommune. Hun er en af de mange kræfter, der har deltaget aktivt i hele processen omkring det nye hus. Hele arkitektkonkurrencen har været arrangeret som en dialogpræget konkurrence, hvor en styregruppe med blandt andet lokale brugere, idrætsforening, skole og repræsentanter fra kommunen sammen har lavet et baggrundsnotat med visioner og tanker. Derefter er tre arkitektfirmaer blevet prækvalificerede til at deltage i konkurrencen.

I projeketet fusionerer byens sportshal til et opleveleshus, som skal rumme både sport og kunst. Skævinge Kultur, -Idræts og Fritidshus forventes at stå færdigt i 2020. Prisen bliver omkring 28 millioner kroner.

Relateret indhold