Sjælsø og KPC i fælles front

KPC og Sjælsø Management har etableret et nyt fælles selskab, der har til formål at forestå styring af byggeprojekter og -opgaver i totalentreprise, styringsentreprise eller lignende.
Peter Ebbesen, teknisk direktør i Sjælsø Management, er udpeget til adm. direktør for Sjælsø-KPC Projektstyring A/S.
Peter Ebbesen, teknisk direktør i Sjælsø Management, er udpeget til adm. direktør for Sjælsø-KPC Projektstyring A/S.

To af de mere fremtrædende virksomheder i branchen, Sjælsø Management og KPC, danner fælles front med nyt selskab, Sjælsø-KPC Projektstyring A/S, for at kunne gabe over mere omfattende opgaver, end de to selskaber kan klare individuelt.

– KPC har en række attraktive projekter i pipelinen og har den finansielle styrke til at gennemføre dem. Sjælsø Management har en række dygtige medarbejdere med stor erfaring i projekt- og byggestyring. Derfor så vi et perfekt match i at gå sammen og skabe et fælles selskab, siger Bo Knudsen, adm. direktør i KPC.

Store forventninger

– For Sjælsø Management er det en unik mulighed for at få adgang til nye spændende projekter i takt med, at vores medarbejdere færdiggør deres igangværende projekter. Det vil, udover øget indtjeningspotentiale, medvirke til, at Sjælsø Management kan fastholde de dygtige medarbejdere, som er en afgørende forudsætning for Sjælsø Managements evne til at gennemføre store komplicerede projekter i fremtiden.

Det er et samarbejde, vi glæder os til og forventer os meget af, siger Flemming Joseph Jensen, CEO i Sjælsø Management.

Begge driver i forvejen entreprisestyringsvirksomhed, ligesom begge virksomheder har projektudviklingskompetencer. Både Sjælsø Management og KPC har en løbende pipeline af projekter, som med fordel kan håndteres i det nye selskab.

Første opgave på plads

Det er intentionen, at KPC og Sjælsø Management løbende kan formidle relevante projekter og opgaver til det nye fælles selskab. Begge parter vil fortsat gennemføre projekter i eget regi eller sammen med andre samarbejdspartnere.

Peter Ebbesen, teknisk direktør i Sjælsø Management, er udpeget til adm. direktør for Sjælsø-KPC Projektstyring A/S og skal forestå den daglige drift sideløbende med sit job i Sjælsø Management.

Han er sammen med den øvrige ledergruppe i Sjælsø Management medaktionærer i det nye selskab.

Det er forventningen, at det nye selskab indenfor 2-3 år skal opnå en årlig entrepriseomsætning på 300-500 mio. kr.

Sjælsø-KPC Projektstyring A/S har indgået den første aftale og skal opføre et større boligprojekt i København. Detaljer omkring dette projekt offentliggøres senere.

Relateret indhold