Sidste etape af Nørresundby Havnefront udlejes

Den gamle slagterigrund i Nørresundby har de sidste år oplevet en eksplosion af nye boliger, og færdiggørelsen af området nærmer sig.
Lærernes Pension runder havneprojektet i Nørresundby af med 143 lejeboliger kaldet Nørresundby Havnefront. Foto: DEAS.
Lærernes Pension runder havneprojektet i Nørresundby af med 143 lejeboliger kaldet Nørresundby Havnefront. Foto: DEAS.

Hele området er færdigudviklet i midten af 2019, og Lærernes Pension, der står for mere end 11.000 nybyggede kvadratmeter i området, fuldender nu deres projekt med 143 lejeboliger kaldet “Nørresundby Havnefront”.

– Med Nørresundby Havnefront og Østeråparken på det gamle godsbaneterræn kan vi tilbyde mere end 300 boliger til familier, enlige og studerende i Aalborg. Det er en by i positiv udvikling, og vi kan hermed kombinere et stort boligtilbud med et godt, langsigtet afkast til gavn for vores medlemmer, siger Maria Mørch, projektleder for Ejendomme i Lærernes Pension.

Udeliv i fokus

Første etape af Nørresundby Havnefront er allerede fuldt udlejet, og DEAS sætter nu gang i udlejningen af sidste etape. Det sker med åbent hus søndag den 3. februar, hvor det vil være muligt at skrive sig op til de 70 nye lejligheder.

– Boligerne har en attraktiv placering med kort afstand til midtbyen, Limfjorden og Nørresundby havnefront, siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af de 143 nye boliger samt den efterfølgende administration.

Den 15. juni 2019 kan de nye beboere flytte ind på Laurits Hauges Vej 2, 4 og 8. Her er 2-, 3- og 4-værelseslejligheder på 58-102 kvadratmeter.

Beboerne får rig mulighed for at nyde udelivet, da alle lejligheder har syd- eller vestvendt terrasse eller altan.

Der er samtidig fælles tagterrasser, og der etableres en sansehave i gårdrummet.

Relateret indhold