Rekordomsætning i Hustømrerne A/S

Den jyllandsbaserede tømrervirksomhed oplever den største største omsætning i virksomhedens 97-årige historie.
Klaus Andersen, direktør i Hustømrerne A/S, kan glæde sig over det seneste regnskab, som viser den største omsætning i 97 år.
Klaus Andersen, direktør i Hustømrerne A/S, kan glæde sig over det seneste regnskab, som viser den største omsætning i 97 år.

Hos Hustømrerne A/S kan de mærke krisen slippe sit greb. Ordrebeholdningen lød ved årets udgang på 404 mil. kr. og kalenderen viste opgaver til hen på den anden side af 2017.

Omsætningen har også taget et positivt hop og er endt på historiske 267 mil. kr. Overskuddet er landet på godt fire millioner kroner. Her er der også sket en forøgelse, og den vækst har også ført til adskillige ny ansættelser blandt både funktionærer og håndværkere.

Stabile forretningsområder

Direktør Klaus Andersen, som de seneste to år har gennemført en ledelsesturnaround, har en ide om, hvor forklaringen på det nye regnskab skal findes, udover i markedets fremgang.

– Vi har altid været opdelt i en entreprise- og en servicedel, og selvom det kan være fristende at skifte forretningsområde, som de økonomiske vinde blæser, så oplever Hustømrerne nu, at deres stædige fokus på at være bedst inden for begge forretningsområder, har ført til en fremgang i nye kunder. Og så har jeg ikke mindst nogle dygtige og stabile medarbejdere, som jeg kan regne med, siger han.

Den positive udvikling vil dog ikke blive en sovepude, understreger direktøren:

– Når en krise slipper sit greb, frigives der overskud til at tænke nyt. Vi har, og vil fortsat, investere i flere nye programmer og opdateringer, som skal styrke den daglige drift. Men også pipeline inden for nye opgaver er der mere fokus på.

Relateret indhold