Messe vender tilbage – intet slår det fysiske møde

Til sommer vender Ejendomsmessen tilbage og byder velkommen i Brøndby Hallen til to dage med fokus på byggeri, renovering, ejendomsdrift, bæredygtighed og digitalisering.
I starten af juni byder Ejendomsmessen velkommen i Brøndby Hallen til to inspirerende dage i byggeriets tegn.
I starten af juni byder Ejendomsmessen velkommen i Brøndby Hallen til to inspirerende dage i byggeriets tegn.

Restriktionerne er ophævet, og det betyder, at Ejendomsmessen tilbage.

Over to dage – d. 1. og 2. juni – samles ledende aktører inden for drift, administration, renovering, vedligeholdelse, energi, udendørsarealer, sikkerhed, miljø og digitalisering under ét tag i Brøndby Hallen med en ambition om at skabe et spændende og varieret fagligt forum.

I år er det tredje gang, at Ejendomsmessen finder sted i Danmark, og sidste gang slog over 2500 besøgende vejen forbi, mens 130 udstillere havde booket en stand.

– Siden vi afholdt Ejendomsmessen sidste gang, har Covid-19 sat hele kloden på den anden ende, og vi har været begrænset til kun at afholde digitale møder, siger projektansvarlig for Ejendomsmessen, Peter Eyermann, og tilføjer:

– Men der er intet, der slår fysiske møder og kontakt, når man skal inspireres eller indgå nye forretningsaftaler, og i min dialog med repræsentanter fra byggeriet, mærker jeg tydeligt, at der er mange, der tørster efter at kunne mødes igen, fortæller Peter Eyermann.

Over 100 udstillere har allerede booket stand til årets Ejendomsmesse i Brøndby Hallen.

Relateret indhold