Konkursramte MSE overtaget af lokal elinstallatør

En lokal elinstallatør har overtaget MSE, der blev erklæret konkurs i starten af februar. De fleste igangværende projekter følger med over i nyt selskab.
Alle projekter på nær et enkelt følger med over i det nye selskab, der viderefører konkursramte MSE under navnet MSE Entreprise. Foto Colourbox.
Alle projekter på nær et enkelt følger med over i det nye selskab, der viderefører konkursramte MSE under navnet MSE Entreprise. Foto Colourbox.

Konkursramte MSE A/S på Falster fortsætter i en ny konstruktion under navnet MSE Entreprise A/S med omkring 55 medarbejdere. Bag det nye selskab står Lars Sørensen, som er medejer af installationsvirksomheden Enelco, der ligger 15 kilometer væk i Nykøbing. Aftalen om overtagelsen er indgået med kurator i konkursboet, advokat Ole Borch, partner i firmaet Bech-Bruun. Det skriver Lolland Falsters Folketidende.

Det nye selskab har erhvervet retten til at videreføre alle igangværende opgaver med undtagelse af en enkelt. Ifølge kurator betyder aftalen, at de 15 entrepriser, man overtager, og som hovedsageligt ligger hos kommunerne på Lolland-Falster, kan føres videre af de samme medarbejdere.

Den nye ejer af MSE Entreprise fortæller, at der fremadrettet vil blive satset på kerneforretningen.

– Selv om vi kun har haft få dage til at gå alt igennem, er jeg sikker på, at MSE fortsat vil eksistere i mange år og udvikle sig fra, hvor virksomheden er nu. Vi er tilbage ved kerneforretningen, hvor firmaet altid har givet overskud, siger Lars Sørensen.

MSE Entreprise vil fortsat have hjemsted i Nørre Alslev på det nordlige Falster. Da MSE A/S gik konkurs, var der omkring 100 medarbejdere ansat i virksomheden.

Relateret indhold