Jan Gehl gæster Creativity World Forum i Aarhus

Den anerkendte byplanlægger er en af hovedtalerne, når konferencen kommer til Danmark for første gang.
Jan Gehl er en af hovedtalerne ved Creativity World Forum i Aarhus 1.-2. november i år. Foto: Ashley Bristowe.
Jan Gehl er en af hovedtalerne ved Creativity World Forum i Aarhus 1.-2. november i år. Foto: Ashley Bristowe.

Byplanlæggeren Jan Gehl bliver en af hovedtalerne på det kommende Creativity World Forum, som foregår i Aarhus den 1. og 2. november 2017. Jan Gehl er verdenskendt for sit redesign af byrum med fokus på mennesket og for sin humanistiske tilgang til bæredygtige byer.

– Vi er stolte af at byde velkommen til Jan Gehl i Aarhus og i diskussionen om liveability og om byplanlægning med mennesket i centrum. Gehl er anerkendt i hele verden for sine banebrydende ideer, der har ændret kedelige kvarterer til levende og brugervenlige områder, siger Rebecca Matthews, administrerende direktør i Aarhus 2017.

– Gehl er en sand mester på sit område, så vi er stolte af at kunne præsentere ham sammen med de andre stærke hovedtalere. Temaet for Creativity World Forum 2017 er, hvordan vi bruger kreativitet og innovation til at skabe fremtidens by og Jan Gehl er en af de vigtigste stemmer på det her område, supplerer Martin Thim, som er en af arrangørerne bag konferencen.

Creativity World Forum er en årlig konference, som hvert år samler omkring 2000 kreative hoveder fra hele verden. Det er 13. gang konferencen afholdes på verdensplan, men første gang i Danmark. Under temaet “Creative Resilience – How to Use Creativity to Develop Cities on the Rise” byder Creativity World Forum 2017 på to dage med foredrag, workshops, kulturelle events mv. Det endelige program lanceres senere på foråret.

Relateret indhold