Jakobsen & Blindkilde opnår ISO-certificering

Kulminationen på to års målrettet integrationsarbejde munder nu ud i en ISO-certificering af Jakobsen & Blindkilde, der blev en del af NCC i 2018.
Jeg er enormt stolt af alle mine kollegae, siger områdedirektør i Jakobsen & Blindkilde, Esben Pedersen. Foto: Jakobsen & Blindkilde.
Jeg er enormt stolt af alle mine kollegae, siger områdedirektør i Jakobsen & Blindkilde, Esben Pedersen. Foto: Jakobsen & Blindkilde.

Da NCC opkøbte den vestjyske virksomhed Jakobsen & Blindkilde i 2018, var det et mål, at ISO-certificeringen kom til at indgå som et centralt mål i virksomhedens integrationsproces i NCC.

Det er nu lykkes, oplyser NCC i en pressemeddelelse.

– Vi er meget glade for certificeringen. Den skaber tryghed og troværdighed hos vores kunder. Konkurrencemæssigt stiller den os rigtig godt og skaber stor værdi for os. Jeg er enormt stolt af alle mine kollegaer. ISO-certificeringen kommer i lyset af en stærk holdindsats, siger områdedirektør i Jakobsen & Blindkilde, Esben Pedersen.

ISO står for “‘International Standards Organization”, hvilket dækker over en række internationalt anerkendte standarder indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Usædvanlig præstation

En ISO-certificering kræver, at kvalitet, miljø og arbejdsmiljø er indtænkt i alle arbejdsprocesser, hvilket blandt andet betinger en stærk organisation og mange ressourcer.

– Det er usædvanligt, at mindre virksomheder bliver ISO-certificeret på alle tre ISO-standarder, så det er virkelig flot, at Jakobsen og Blindkilde nu har fået certificeringen. De skal have stor ros for deres målrettede arbejde, der nu bærer frugt i form af denne certificering, siger NCC’s sektionschef for Ledelsessystemer og Certificeringer, Børge Lind.

Relateret indhold