Intelligente brændeovne vinder DI Prisen

Brændeovne, der brænder i længere tid og forbruger mindre energi, bliver vinderen af dette års DI Prisen.
Brændeovnene fra Hwam kan styres digitalt og sikrer, at den ønskede rumtemperatur holdes. Foto: Hwam.
Brændeovnene fra Hwam kan styres digitalt og sikrer, at den ønskede rumtemperatur holdes. Foto: Hwam.

Dette års DI Prisen går til brændeovnsfirmaet Hwam, der producerer miljøvenlige og intelligente brændeovne, som kan styres via kundens smartphone eller tablet.

De miljøvenlige brændeovne bruger omkring halvdelen af det brænde, som andre ovne bruger, og samtidig er partikelforureningen fra ovnene begrænset.

Digitaliseringen af vores brændeovne har givet os et forspring på det internationale marked, som vi håber at kunne udnytte i de kommende år.

Adm. direktør Stefan Pedersen Hwam

– Vi er meget stolte af, at det er os, der vinder DI Prisen. Men kampen er kun lige begyndt. Vi er i et hårdt marked. Digitaliseringen af vores brændeovne har givet os et forspring på det internationale marked, som vi håber at kunne udnytte i de kommende år, siger administrerende direktør i Hwam, Stefan Pedersen, til DI.

Vækstskabende virksomhed

DI Prisen uddeles af et ekspertpanel bestående af fem eksperter samt medlemmer af DI. Dette års DI Prisen blev uddelt på DI Topmødet i Operaen i København.

Kravet til prismodtageren er, at virksomheden har formået at satse på nye muligheder samt omsat dem til vækst og arbejdspladser. Derudover har det som noget nyt i år været et krav, at virksomheden har anvendt digitale teknologier.

Relateret indhold