Herningenserne skal flytte ind hos politiet

Statens ejendomsselskab har netop solgt den tidligere politigård i Herning til en entreprenør, som vil bygge små boliger i ejendommen.
Sådan ser den ud - politigården i Herning fra 1955. Pressefoto.
Sådan ser den ud - politigården i Herning fra 1955. Pressefoto.

Der var stor interesse for de 1670 etagemeter, som udgør ejendommen Nørregade 1-3 i Herning- den tidligere politigård.

Køber Bo Lyngsøe, der allerede ejer en række udlejningsejendomme i Herning, er af samme årsag meget tilfreds med at være den nye ejer af den centrale ejendom fra 1955.

– Den har en rigtig god placering i byen med en masse potentiale. Planen er, at vi beholder de nuværende bygninger på grunden og omdanner dem til to- og tre-værelses lejligheder. Med tiden håber vi at bygge yderligere. Men i første omgang skal arkitekterne til at kigge på, hvordan man kan transformere de nuværende bygninger til lækre lejligheder, siger Bo Lyngsøe.

Den centrale ejendom har et grundareal på 3148 kvadratmeter, så der er rigelig plads til yderligere byggeri, da kun 530 kvadratmeter er bebygget i dag.

Ejendommen består af to bygninger – en hovedbygning i fire plan og en tilbygning i ét plan.

Per Kondrup, salgschef i statens ejendomsselskab Freja Ejendomme, der har solgt bygninger og grund til Bo Lyngsøe siger:

– Vi har haft en rigtig fin salgsproces. Den tidligere politigård kom direkte til salg i en budrunde, da vi fra starten oplevede ret meget interesse for ejendommen.

Ejendommen var sat til salg via Nordicals Midtjylland og budprocessen blev varetaget af Lundgrens.

Relateret indhold