H+Arkitekter køber konkurrent

Opkøbet af Ole Hagen arkitekter er et led i H+Arkitekters strategi om yderligere at styrke virksomhedens position som én af landets førende rådgivere for professionelle bygherrer.
Rasmus Klausen, adm. direktør i H+Arkitekter og Charlotte Barlach, adm. direktør i Ole Hagen arkitekter.
Rasmus Klausen, adm. direktør i H+Arkitekter og Charlotte Barlach, adm. direktør i Ole Hagen arkitekter.

– Vi har stort fagligt og værdimæssigt fællesskab, hvorfor det er naturligt for os at forene kræfterne, så vi konsoliderer vores position i markedet. Begge firmaer har traditioner for langvarige samarbejdsrelationer båret af tillid mellem kunden og rådgiveren. Med tilføjelsen af markant arkitektfaglig kapacitet styrkes vi nu yderligere i varetagelsen af vores mange samarbejdsrelationer, siger H+Arkitekters administrerende direktør Rasmus Klausen.

Ole Hagen arkitekter er grundlagt i 1950’erne og har således en lang historie og portefølje af kunder og projekter med sig. Virksomheden ejes i dag af Charlotte Barlach og Lars Lind, som efter opkøbet fortsætter som ledende medarbejdere i H+Arkitekter.

Det rigtige match

Ole Hagen arkitekter arbejder med offentlige og private kunder indenfor forretningsområderne bygningskultur, byggeri & planlægning samt indretning & design

– Salget er for os en naturlig reaktion på en ny virkelighed i branchen, hvor der stilles højere krav til specialkompetencer og sikkerhed for kapacitet. Vi har længe ledt efter det perfekte match – det har vi nu fundet og opkøbet gør os i stand til fortsat at rådgive vores kunder og samarbejdspartnere, siger Charlotte Barlach.

H+Arkitekter A/S består efter opkøbet af 67 dedikerede medarbejdere. Ud over klassisk totalrådgivning har firmaet selvstændige afdelinger for indretning, byggeledelse og Facility Management.

Relateret indhold