Hansson & Knudsen har påbegyndt stor renovering

I starten af august sikrede Hansson & Knudsen sig renoveringen af Munkebjergparken i Odense, og nu er opgaven til 60 millioner kroner gået i gang.
Hansson & Knudsen har påbegyndt renoveringen af Munkebjergparkens afd. 9 i Odense. Illustration: Hansson & Knudsen.
Hansson & Knudsen har påbegyndt renoveringen af Munkebjergparkens afd. 9 i Odense. Illustration: Hansson & Knudsen.

Renovering og ombygning af Munkebjergparken

  • – Ombygning af 52 lejligheder på Bramstrupvej til 33 lejligheder, hvoraf der skal skabes tilgængelighed i alle stuelejligheder.
  • – Renovering af 61 lejligheder på Munkebjergvej, hvoraf der skal skabes tilgængelighed i alle stuelejligheder.
  • – Let renovering af 18 lejligheder på Munkebjergvej.
  • – Nedlæggelse af en lejlighed på Munkebjergvej for at skabe en portgennemgang.

De første håndværkere er netop rykket ind i Munkebjergparkens afd. 9 i Odense, der skal renoveres frem til 2017. Hansson & Knudsen har tidligere oplyst, at projektets værdi er omkring 60 mio. kroner.

Det er boligorganisationen Civica, der administrerer Munkebjergparken, og Civica og Hansson & Knudsen har netop skrevet kontrakt på helhedsplanen for Munkebjergparken, hvor Hansson & Knudsen skal renovere størstedelen af lejemålene fra ende til anden, mens et mindre antal lejemål kun skal renoveres let.

Tilbage i 2009 blev det konstateret, at der var fugt i facaden i blokken på Munkebjergvej. Nu skriver vi 2015, og de fleste boliger står foran en totalrenovering.

Jens Pilholm Direktør, Civica

– Munkebjergparken var i første omgang ikke tænkt som værende basis for en helhedsplan. Tilbage i 2009 blev det konstateret, at der var fugt i facaden i blokken på Munkebjergvej. Nu skriver vi 2015, og de fleste boliger står foran en totalrenovering, siger direktør i Civica, Jens Pilholm, i en pressemeddelelse.

Alectia A/S er totalrådgiver på helhedsplanen, mens Rum Arkitekter har slået alle stregerne. Hansson & Knudsen afgav ifølge Civica det bedste og billigste tilbud som hovedentreprenør.

Samtidig med underskrivelsen af helhedsplanen har Civica indgået en “byg til vækst-aftale” med Byg til vækst-sekretariatet i Odense. Aftalen går ud på, at Civica i forbindelse med renoveringen af Munkebjergparken vil arbejde for, at flere unge mennesker med lyst til en håndværksmæssig uddannelse får mulighed for at få en lære- eller praktikplads. Så vidt muligt skal der også skabes flere jobs til faglærte håndværkere med længere tids ledighed bag sig. Medunderskrivere på aftalen er rådgiveren Alectia A/S og hovedentreprenøren Hansson & Knudsen A/S.

Relateret indhold