Fugmann overtager GBK Teknik

GBK Teknik bliver en del af Fugmann, hvor autoriseret el-installatør Henrik Glud og hans hold af medarbejdere flytter til Valby.
Direktør i Fugmann Henrik Fugmann (tv.) byder Henrik Glud og GBK Teknik velkommen i Fugmann. Foto: Fugmann.
Direktør i Fugmann Henrik Fugmann (tv.) byder Henrik Glud og GBK Teknik velkommen i Fugmann. Foto: Fugmann.

Fugmann, der beskæftiger 125 medarbejdere, varetager diverse serviceopgaver, der spænder fra dagligt vedligehold af industrielle anlæg over fast service i kontorbyggerier og medicinalindustrien til arbejde i fredede bygninger.

Kompetencerne spænder lige fra adgangskontrol og dørtelefonanlæg over intelligente installationer, CTS og netværksinstallationer til brandsikring, flugtvejsbelysning og forsyningsanlæg.

– Installationer, der giver effektivitet og komfort, har altid været Fugmanns varemærke og Henrik Glud og hans hold vil bidrage med stor erfaring og knowhow, siger direktør Henrik Fugmann og fortsætter:

– Henrik kommer med 35 års erfaring som el-installatør, og han vil blive en værdifuld faktor i at skabe de bedst mulige løsninger for vores kunder i de kommende år.

Henrik Glud ser frem til at blive en del af et større team.

– Jeg har savnet at kunne tilbyde mine kunder et bredere og dybere teknisk niveau, og det er nu blevet en realitet i Fugmann, hvor jeg bland andet kan tilbyde CTS-løsninger, brandsikring og intelligente løsninger på et højt niveau, siger Henrik Glud.

Relateret indhold