Entreprenør åbner sit tredje kontor i Holstebro

Den Lemvig-baserede entreprenør har vokseværk og rykker nu virksomhedens afdeling for totalentrepriser til Holstebro, hvor der forventes at være bedre muligheder for at tiltrække kommende nye medarbejdere
IBG's nye kontor kommer til at ligge på 1. sal i Kirkestræde - i den bygning, hvor posthuset engang lå, og hvor også Dagbladet i dag har lokaler.
IBG's nye kontor kommer til at ligge på 1. sal i Kirkestræde - i den bygning, hvor posthuset engang lå, og hvor også Dagbladet i dag har lokaler.

Det kniber med pladsen på IBG’s hovedkontor i Lemvig. Derfor åbner virksomheden kontor på Kirkestræde centralt i Holstebro d. 1. marts.

– Både i afdelingen for egenproduktion og erhvervsbyggeri sidder medarbejderne tæt, når de er på kontoret, og de fysiske rammer giver derfor ikke plads til den positive udvikling, som begge afdelinger ser frem imod i de kommende år, fortæller Brian Slot, direktør og medejer i IBG.

– Frem for at udvide hovedkontoret, har vi valgt at åbne endnu et kontor. Valget er faldet på Holstebro – blandt andet fordi vi forventer at det gør det lettere at rekruttere nye medarbejdere, siger Brian Slot.

Attraktiv placering

Det bliver primært IBG Erhvervsbyg, afdelingen for totalentreprise, som kommer til at sidde i de nye lokaler i Holstebro. Her er man meget afhængig af at kunne tiltrække flere medarbejdere – blandt andet projektledere.

– I og med at Holstebro har bygningskonstruktøruddannelsen – og motorvejen – giver det flere muligheder for at tiltrække kommende kandidater, siger han.

Samtidig giver den nye placering kortere afstand mellem kontoret, byggesager og samarbejdspartnere, som for de flestes vedkommende ligger i de større byer, blandt andet Aarhus.

Stadig én virksomhed

Selv om en del af virksomheden nu flytter til Holstebro, er det stadig én virksomhed, og hovedkontoret og administrationen er stadig i Lemvig, hvor virksomheden blev grundlagt som jordentreprenør i 1974. Siden har virksomheden udviklet sig til at være totalentreprenør med egen anlægsafdeling.

IBG har i dag både bygge- og anlægssager i hele Danmark, særligt i og omkring de store byer, og har ud over kontoret i Lemvig – og snart i Holstebro – også et kontor i Køge.

Relateret indhold