Ejer døde i ulykke – nu er generationsskiftet på plads

Adm. direktør Michael Saxtoft og teknisk direktør Mats Bach Nilsson ejer nu hver 50 % af Steen Jørgensen El-Installation. Efter stifterens pludselige død i 2021 er hans familie nu helt ude af virksomheden.
Adm. direktør Michael Saxtoft (tv.) og teknisk direktør Mats Bach Nilsson viderefører sammen Steen Jørgensen El-Installation, som de driver videre i den nu afdøde stifters ånd.
Adm. direktør Michael Saxtoft (tv.) og teknisk direktør Mats Bach Nilsson viderefører sammen Steen Jørgensen El-Installation, som de driver videre i den nu afdøde stifters ånd.

Der var allerede tænkt på et generationsskifte, inden stifter af el-installationsvirksomheden, Steen Jørgensen, omkom i en ulykke i sommeren 2021. Nu har hans familie solgt sin ejerandel af virksomheden, og generationsskiftet er blevet fremskyndet, så teknisk direktør og mangeårige nøglemedarbejder, Mats Bach Nilsson, og adm. direktør Michael Saxtoft, der blev ansat i april 2022, nu ejer virksomheden med 50 % hver.

– På trods af Steens tragiske og alt for tidlige bortgang er vi lykkedes med at fastholde den positive udvikling i virksomheden. Det er vi meget tilfredse med, og fremtiden tegner lys. Allerede nu har vi opgaver til udførelse i 2023, der svarer til hele omsætningen i et normalt år, siger Michael Saxtoft.

Flytter del af virksomheden til Frederikshavn

Den nordjyske virksomhed, der blev grundlagt i 1988 i Skagen, udfører el- og teknikentrepriser på større bolig- og erhvervsbyggerier, fortrinsvist på Sjælland.

Referencelisten tæller projekter som plejecenteret Betty III på Frederiksberg, DSV’s logistikcenter Hedeland ved Hedehusene, Molestien med over 600 boliger, kontorhus og p-hus i Københavns Sydhavn, og det nye fællesmagasin for Nationalmuseet og Det Kongelige Bibliotek.

Virksomheden har udelukkende beskæftiget sig med entrepriser siden 2020, hvor forretningsområderne entreprise og service blev adskilt og placeret i hvert sit selskab; henholdsvis Steen Jørgensen El-Installation A/S og Steen Jørgensen El-Service ApS.

Som følge af generationsskiftet drives de nu videre som to selvstændige virksomheder. El-Installation-delen er ved samme lejlighed flyttet hjemmefra – fra Skagen til Kattegat Silo i Frederikshavn.

Relateret indhold