Ejendomsforvalter øgede omsætningen

Newsec Property Asset Management Denmark A/S kom trods coronakrisen ud af 2020 med et overskud på 7,23 millioner kroner før skat.
I Newsec er vi kommet rigtig positivt ud af 2020 med stigende omsætning og et resultat, som jeg er ganske godt tilfreds med, siger adm. direktør i Newsec, Thomas Kempf. Pressefoto.
I Newsec er vi kommet rigtig positivt ud af 2020 med stigende omsætning og et resultat, som jeg er ganske godt tilfreds med, siger adm. direktør i Newsec, Thomas Kempf. Pressefoto.

Fra regnskabet

  • Nettoomsætning: 411,71 mio. kr. (2019: 376,38)
  • EBIT: 7,95 mio. kr. (2019: 4,95)
  • Resultat før skat: 7,23 mio. kr. (2019: 4,73)
  • Årets resultat: 5,35 mio. kr. (2019: 3,68)
  • Overskudsgrad: 1,9 (2019: 1,3)

Newsecs årsrapport for 2020 viser en stigning i nettoomsætningen på knap 10 procent. Toplinjen steg fra 376 millioner kroner i 2019 til 412 millioner sidste år. Årets resultat endte med et overskud på 7,2 mio. kr. før skat og 5,3 mio. kr. efter skat.

– I Newsec er vi kommet rigtig positivt ud af 2020 med stigende omsætning og et resultat, som jeg er ganske godt tilfreds med. Vi tog imod to store nye kunder, Sampension og PKA, og samtidig har en række af vores eksisterende kunder udvidet deres portefølje. Det har bidraget til en positiv udvikling og et stigende aktivitetsniveau sidste år, hvor vi også kunne sige velkommen til flere end 50 nye medarbejdere, siger adm. direktør i Newsec, Thomas Kempf.

Implementering af klimamål

Som det største Full Service ejendomsforvaltningsselskab på det nordiske marked ønsker Thomas Kempf, at Newsec imødekommer de tendenser, som han ser får stadig større betydning for investorerne. Her tænker han blandt andet på lejertilfredshed og implementering af bæredygtighedsstrategier, der kan skabe værdi for ejendomsejerne på den lange bane.

– Vi har udbygget vores bæredygtighedsløsninger og har kunnet tilbyde flere kunder hjælp til at sætte reduktionsmål og mindske CO2-udslippet fra deres ejendomsporteføljer. For Danica Ejendomme har vi bl.a. hjulpet med at skabe datagrundlaget for deres nye bæredygtighedsstrategi, og vi er nu i gang med at implementere den med detaljeret CO2-overvågning og energiledelse på deres ejendomme. Noget, som vi ser flere kunder vise interesse for, siger Thomas Kempf.

Newsec Property Asset Management er den største ejendomsforvalter i Nordeuropa med i alt 46 millioner kvadratmeter under forvaltning. Koncernen tilbyder ejendomsejere, investorer og lejere et komplet udvalg af services inden for ejendomsrådgivning og ejendomsforvaltning.

Relateret indhold