Byggerimesse tager afsæt i det grønne byrum

Efterårets Building Green-messe i Forum i København vil diskutere byggeriet i det bæredygtige byrum.
Bæredygtige byer er temaet på årets byggerimesse i Forum. Foto: Colourbox.
Bæredygtige byer er temaet på årets byggerimesse i Forum. Foto: Colourbox.

Bæredygtige byer og byggerier vil være i fokus, når dette års Building Green-messe i København løber af stablen den 2. og 3. november 2016.

Helt konkret vil temaet være ‘Byggeriet i det bæredygtige byrum’, og årets program kommer til at indeholde over 100 talere fordelt på seminarer, debatter og keynote-indlæg.

I år vil tidligere klimakommissær og nuværende formand i CONCITO og KR Foundation Connie Hedegaard stå for åbningstalen, der skal handle om grøn omstilling. Derudover vil blandt andre stifter af COBE, Dan Stubbergaard, og stifter og direktør i JDS/Julien De Smedt Architects, Julien De Smedt, være at finde på talerstolen.

Energieffektivt byggeri

Udover bæredygtigt byggeri i det moderne byrum vil også energieffektivitet være et tema på årets messe. Energiforum Danmark og Gate21 vil således stå for en learning session, som skal handle om smart buildings. Her vil der blandt andet blive præsenteret en trinvis guide til smarte og energieffektive bygninger.

Tilmelding til årets Building Green-arrangement er gratis. Eventet finder sted i Forum i København. Tilmelding og øvrig info kan findes på Building Greens hjemmeside.

Relateret indhold