Barca-dansker på amerikansk boligeventyr

Martin Braithwaite er ved at udvikle fire ejendomsprojekter i USA til trecifret millionbeløb.
Med to oplæg - det ene til Lionel Messi - gjorde danskeren sit til en 5-0 sejr i debutten over Eibar. Foto: FC Barcelona.
Med to oplæg - det ene til Lionel Messi - gjorde danskeren sit til en 5-0 sejr i debutten over Eibar. Foto: FC Barcelona.

Alle har i denne uge talt om Martin Braithwaite. Alle. Snakken er absolut ikke forstummet efter lørdagens debut, hvor den 28-årige dansker imponerede med to oplæg i sine omkring 20 minutter på banen.

Danskeren tjener formentlig både til dagen og vejen i den catalanske klub, og nogle af pengene skal måske skydes i ejendomsudvikling i USA.

I hvert fald har danskeren allerede aktier i fire ejendomsprojekter i det østlige USA. Det skriver Finans.

Sammen med sin morfar og onkel har Martin Braithwaite købt fire byggegrunde i New York og Philadelphia. Her vil trioen udvikle 226 lejligheder. Første projekt står efter planen klar til efteråret i Philadelphia.

Når de fire projekter er bygget, vil værdien ligge lige under 400 millioner kroner, skriver Finans, som har snakket med fodboldspillerens onkel Philip Michael.

– Vores ultimative mål er at skabe en familiearv for næste generation. At have et familie-forretningskonsortium, siger den 35-årige Philip Michael til Finans.

Målet er at skabe en ejendomsportefølje til en værdi af 1 milliard dollars i 2024. Det skal ske med hjælp fra eksterne investorer.

Ud over at score på det amerikanske ejendomsmarked, drømmer Martin Braithwaite sikkert også om at score på banen for Barcelona i den næste kamp, hvor han kan deltage. Det er søndag 1. marts, hvor Barcelona skal møde ærkerivalerne fra Real Madrid på udebane.

Relateret indhold