A. Enggaard sælger boligprojekt i Fredericia til Niam

1. juli 2021 overdrager A. Enggaard Bådhusene i Kanalbyen i Fredericia til den svenske investor. Bådhusene tæller 72 boliger, som færdiggøres over det kommende år.
Bådhusene bliver på i alt 72 lejeboliger, hvoraf de sidste er klar til indflytning til sommer. Pressefoto.
Bådhusene bliver på i alt 72 lejeboliger, hvoraf de sidste er klar til indflytning til sommer. Pressefoto.

Entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard har indgået en aftale med den svensk-baserede ejendomskoncern Niam om boligprojektet Bådhusene, der er en del af Sønder Voldgade Kvarteret i Kanalbyen i Fredericia.

Projektet består af 72 lejeboliger, der færdiggøres frem mod sommeren 2021, inden Niam den 1. juli 2021 overtager det nøglefærdige byggeri.

– Fredericia er attraktiv, og dette projekt er et tegn på den dynamiske udvikling, byen gennemgår. Bådhusene oplever stor interesse, og vi ser overtagelsen som en unik mulighed at udvide vores eksisterende portefølje i Danmark. Vi har et godt samarbejde med A. Enggaard og er glade for, at aftalen er i hus, lyder det fra Michael Berthelsen, landechef for Niam i Danmark.

På nuværende tidspunkt er 15 lejligheder i Bådhusene færdigbyggede og de 14 er udlejede, mens der allerede er underskrevet 14 lejeaftaler i forbindelse med den næste etape, som står færdig til januar 2021.

Bådhusene er ikke det første samarbejde mellem parterne. I 2016 købte Niam de aalborgensiske projekter Da Vinci Parken og Hvidts Gaard, der tilsammen tæller hele 461 udlejningsboliger fordelt på 46.500 kvadratmeter.

Relateret indhold