36 boliger til 36 millioner

STB Byg fra Vejle har vundet endnu en entreprise i Aarhus-området.
De 36 nye boliger bliver opført i grønne omgivelser.
De 36 nye boliger bliver opført i grønne omgivelser.

Det blev entreprenørvirksomheden STB Byg fra Vejle, der har fået den 36 millioner kroner store totalentreprise på bygningen af 36 boliger til udviklingshæmmede i Engelstoft nord for Aarhus.

De boliger, STB Byg skal opføre, er fordelt på fem forskellige typer af huse samt et fælleshus. I alt er der tale om 3.150 kvadratmeter boligbyggeri tilpasset mennesker med særlig behov.

Projektet er udarbejdet i et samarbejde mellem KPF Arkitekter, Terra Nova Landskab samt Hundsbæk og Henriksen Rådgivende Ingeniører.

– Det er et rigtig spændende byggeri, som vi skal i gang med her, siger administrerende direktør Jens Winther fra STB Byg.

Færdig ultimo 2015

– Der er gjort meget for at fjerne institutionspræget og skabe et så hjemligt miljø som muligt, ligesom boligerne er tegnet, så de kommer til at fremstå som en integreret del af de omkringliggende bebyggelser. Udenomsarealerne bliver også et kapitel for sig med en bred vifte af sanselige oplevelser, fortæller Jens Winther.

STB Byg starter projekteringen i løbet af april og tager det første spadestik i sensommeren 2014. Byggeriet forventes at stå færdig ultimo 2015.

STB Byg har i det hele taget været god til at vinde opgave i den aarhusianske hovedstad. Virksomheden har nemlig netop færdiggjort tre entrepriser i Aarhus-området og medvirker for tiden i bygningen af Dokk1 på havnen i Aarhus.

Relateret indhold