145 nye lejeboliger i hjertet af Kongens Lyngby

Newsec Datea præsenterer nyt boligprojekt med lejelejligheder midt i Kongens Lyngby.
145 nye lejelejligheder i Lyngby. Pressebillede.
145 nye lejelejligheder i Lyngby. Pressebillede.

Det hører til sjældenhederne, at der tilbydes 145 nye lejeboliger midt i Kongens Lyngby, men det er netop, hvad det nye boligprojekt – Kanalvejshusene – byder på. Lejlighederne er opført af Danica Ejendomme og ligger på Kanalvej lige over for Lyngby Storcenter og i gåafstand til Lyngby Hovedgade.

Newsec Datea står for udlejningen. De første lejligheder er klar til indflytning i februar 2018.

Komfort og funktionalitet

– Det centrale Kongens Lyngby er et eftertragtet sted at bo, og ambitionen med Kanalvejshusene er at skabe de perfekte rammer om en moderne bolig med komfort, funktionalitet og en god beliggenhed, siger udlejningschef Stine Dyrby, Newsec Datea.

Kanalvejshusene er tegnet af Henning Larsen Achitects. Tegnestuen står også bag Microsofts nye domicil, der er nabo til Kanalvejshusene.

Lejlighederne har to til fem værelser – fra 64 til 173 kvadratmeter, og de har alle lysindfald fra flere sider gennem store vinduer fra gulv til loft.

De fleste af lejlighederne har store altaner, og alle beboere har adgang til den store fællesterrasse på første sal. Alle lejligheder har endvidere depotrum i lejligheden, og det er muligt at leje p-plads i parkeringskælderen under boligerne.

Stueetagen i byggeriet kommer efter planen til at rumme dagligvarebutik, fitnesscenter og restauranter placeret ud til et centralt torv.

Relateret indhold