Ikke længere en start-up: PropTech-virksomhed skifter CEO

Efter en kapitalindsprøjtning overlader stifter Per Holst CEO-posten i PropTech-virksomheden Wise Home til COO Anne Busch. Selv skal han være visionær direktør.
Wise Home har rejst et tocifret millionbeløb og gennemfører samtidig en rokade i ledelsen: Direktør og stifter Per Holst får fokus på innovation og forretningsudvikling, mens nuværende COO Anne Busch overtager rollen som adm. direktør.
Wise Home har rejst et tocifret millionbeløb og gennemfører samtidig en rokade i ledelsen: Direktør og stifter Per Holst får fokus på innovation og forretningsudvikling, mens nuværende COO Anne Busch overtager rollen som adm. direktør.

Med en kapitalrejsning på et tocifret millionbeløb fra virksomhedens nuværende investorer som EMD Fonden og Alfa Development er det tid til, at PropTech-virksomheden, Wise Home, der har adresse i Ry, træder op på næste trin i virksomhedens udvikling.

Wise Home blev stiftet af Per Holst i 2016, og han har siden været direktør i virksomheden, der hele vejen igennem har haft et ønske om at forandre markedet for forbrugsmåling.

Siden da er det gået hurtigt for virksomheden, der i dag servicerer 40.000 lejemål.

Fra CEO til visionær direktør

Med den nye kapitalrejsning og otte års erfaring er det nu tid for Per Holst at trække sig tilbage fra rollen som CEO og i stedet indtage rollen som visionær direktør, hvor han bedre kan åbne nye døre, etablere partnerskaber og udse nye muligheder for forretningen. Rollen som CEO overlader han til Anne Busch, der har været virksomhedens COO de seneste tre år.

Læs også: Tidligere topchef bliver proptech-direktør: “Et nybrud er i gang”

– At skifte ud på chefposten er sundt og kan sikre, at vi bevarer momentum i den næste fase af vores udvikling. Anne har omfattende international erfaring med både IT og udvikling, og jeg har arbejdet tæt sammen med hende de seneste år, hvor hun for længst har bevist, at hun er den helt rigtige i rollen, siger Per Holst.

Gør tingene anderledes

For Anne Busch er der ingen tvivl om, at virksomheden står stærkt i forhold til at levere på de ambitiøse planer for fremtiden.

– Vi gør tingene anderledes i en konservativ branche, og vi har fundet vores position og bevist vores værdiskabelse. Vi har en ambitiøs strategi, der først og fremmest handler om at styrke og udvide vores forretning og gøre os endnu mere robuste for fremadrettet vækst. Derfor er det en kæmpe tillidserklæring, at vores eksisterende og professionelle investorer støtter op om strategien og ønsker at være en del af den næste etape, siger Anne Busch.

Et marked med plads til de forbedringer

Nyudnævnt bestyrelsesformand i virksomheden er Søren Hylleberg fra den erhvervsdrivende fond EMD Fonden, der investerer i Wise Home med henblik på at reducere miljøbelastningen og anvende ressourcerne bedre.

Læs også: Investeringer i PropTech er mangedoblet – nu dannes start up-fond på 50 mio. kr.

– Vi har haft fornøjelsen af at følge Wise Home i over et år. Vi kan se, at der er en dygtig ledelse, dygtige medarbejdere og et marked, hvor der er plads til de forbedringer, som Wise Home kan bringe til markedet. Derfor ser vi et stort vækstpotentiale i Wise Home og har en klar forventning om, at virksomheden fortsat vil styrke sin markedsposition, siger han.

Relateret indhold