Nyhed: Bliv en del af Dagens Byggeris brancheportal

Som deltager får din virksomhed en række online-fordele på websitet, hvor du blandt andet kan lægge onlinekataloger og nyheder ud, når det passer dig.
Dagens Byggeri har lavet en ny brancheportal.
Dagens Byggeri har lavet en ny brancheportal.

Dagens Byggeris website tilbyder nu alle interesserede virksomheder at blive en del af vores nye brancheportal, der er en integreret del af dagensbyggeri.dk.

Melder din virksomhed sig ind i fællesskabet, får i en lang række fordele og muligheder. Du kan blandt andet uploade en profil af din virksomhed med for eksempel kompetencer, ydelser og kontaktpersoner. Samtidig kan i lægge onlinebrochurer og nyheder ud. Virksomhedens egne nyheder bliver vist på sitet i brancheportalens eget nyhedsunivers, ligesom de også vil dukke op som relaterede nyheder til Dagens Byggeris egne artikler, når der er emnesammenfald.

Også stillingsannoncer

I tider som disse med meget høj beskæftigelse er også bygge- og anlægsbranchen udfordret på rekruttering af nye medarbejdere, og derfor kan din virksomhed som en del af medlemskabet af brancheportalen gratis slå stillingsannoncer op, ligesom i også får adgang til en markedsplads med køb og salg af brugte maskiner.

I første omgang er brancheportalen en mulighed på dagensbyggeri.dk – senere udvider vi med en lignende løsning på de to websites for Maskinteknik og Grøn teknik.

Kontakt salgsteamet hos Dagens Byggeri, hvis du vil vide mere om det nye tiltag.

Relateret indhold