Geniebelt åbner kontor i Nordamerika

Geniebelt, der leverer softwareløsninger til byggebranchen, sætter nu yderligere skub i den globale ekspansion og åbner salgskontor i Toronto i Canada.
Nu åbner danske Geniebelt et salgskontor i Toronto. Foto: Colourbox.
Nu åbner danske Geniebelt et salgskontor i Toronto. Foto: Colourbox.

Geniebelt, der laver software til byggestyring, dokumenthåndtering og kommunikation til byggeriet, åbner nu et salgskontor i Toronto i Canada. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– Vi har set en stigende interesse for vores platform i USA og Canada og vælger derfor nu at sætte yderligere skub i den kommercielle ekspansion, siger Ulrik Branner, der er kommerciel direktør og partner i Geniebelt, og fortsætter:

Vi har set en stigende interesse for vores platform i USA og Canada og vælger derfor nu at sætte yderligere skub i den kommercielle ekspansion.

Ulrik Branner Kommerciel direktør og partner, Geniebelt

– Vi oplever kunder oprette en profil, prøve vores gratis demo og derefter opgradere til den fulde platform – alt sammen uden at vi har talt sammen. Dette er kommet ind fra Australien, Tyskland, USA, Canada, Norge, England, Brasilien, Portugal og Indonesien. De bruger alle sammen præcis den samme platform, hvilket er en klar indikation af, at byggeriets udfordringer er globale, og at Geniebelt har en platform, som løser denne udfordring.

Geniebelts kontor i Nordamerika placeres i Toronto og startes op af to meget erfarne kommercielle kræfter fra Canda og USA.

Mål om stor besparelse

Geniebelt blev stiftet for to et halvt år siden med det formål at ændre og udvikle den måde, man kommunikerer, samarbejder og koordinerer byggeprojekter på. Den 16 mand store virksomhed lancerede første del af platformen i november 2014. Geniebelt håndterer byggeprojekter fra 10-600 millioner kroner, og målsætningen er at nedbringe projektomkostningerne med 46 procent. Målgruppen er primært byggeledere og bygherrer.

Geniebelt oplyser, at virksomheden nu har knap 1.800 oprettede danske profiler fra alle dele af byggeriet.

Relateret indhold